folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Milyon Euro"Yu Reddeden Adam !

3 Milyon Euro"Yu Reddeden Adam !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek

Piyangodan 3 milyon Euro kazandı.Ve parayı almadı. Tabii ki bir nedeni var

Almanya`nın Aşağı Saksonya Eyaleti, Hameln kasabasında yaşayan 70 yaşındaki işçi emeklisi, piyangodan kazandığı 3 milyon Euro`yu reddetti. Nedeni ise parayı nereye harcayacağını bilememesi...

Almanya Piyango İdaresi`nin Hanover`deki merkez binasına gelişinde kalabalık bir medya ordusuyla karşılaşan yaşlı adam, "Eşimi yeni kaybettim. Çocuğumuz olmadı. Başka yakın, uzak akrabam yok. Annem, babam zaten yok. Söyler misiniz bu kadar parayı bu yaştan sonra ne yapayım? Karım piyango oynamaya çok hevesliydi. Onun hatırına son kez bir bilet aldım ve şans bana güldü. Eğer buna şans derseniz" diye konuştu.

Bir piyango yetkilisi, karamsar adamı parayı alıp saklaması veya bir hayır kurumuna vermesi yönünde ikna edeceklerini söyledi.

http://www.haberglobal.com/detay.asp?hid=17895 

Benim Yorumum : Ohunuz Çüşünüz :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Adam doğru söylemiş neslini devam ettiremedikten sonra ne anlamı varki...

Abra Kadabra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

mezar yaptırsın ak

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ah hajı ah. deyecektinki alayım o parayı vereyim garibim imran268 e :(

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Şahan recep ivedik kim 500 milyar istemezkidede almıyoya 500 milyarı ben soyunuk bir adamdan bu parayı alamam diyo :D benden burdakilere 1 bira söle diyo tmm diyo :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    tabi canım ben de olsam ben de almazdım(??)
Toplam Hit: 1253 Toplam Mesaj: 6