3. Nesil, Vınn, Vınn İstasyon Ve Turkcell"İn Hizmet Kalite[(?)(Sizliği)]Si
-
Bir bayram günü başladı herşey evde iki laptop vardı bir tanede Turkcell Vınn tabir edilen usb connect cihazı vardı. Paylaşımlı kullanımkda evdeki bilgisayar kullanıcısı ahaliyi baya sinir etmişti. Çare yoktu düşünürken televizyonda o reklamı gördük. "Hido"lu "Nuri"li Turkcell Vınn İstasyon reklamı, evet çözüm buydu. Yada biz öyle sanmıştık ve bayramın 1. günü gittik bir tane Vınn İstasyon aldık. 80$ civarında bir fiyatla aldık ve eve büyük bi hevesle geldik fakat ayarları yapamadık. Neyse insanlık halidir dedik ve aldığımız yeri aradık. (Aldığımız yerde öyle köşe bi yerde değil Bölgenin en büyük dağıtıcısı olan firma) Onlar bize teknik destek elemanlarının bulunmadığını Turkcell Teknik Destek Hattını aradık fakat 3 gün boyunca bizi uğraştırdılar ve en son dün 1 saat bizi telefonda tutarak isyan etmemizi sağladılar. Vınn istasyon çoklu kullanıma yaramıyormuş bu arada bunu öğrendik. Connect kartı ve vınn istasyonu iade ediyoruz. Fakat benim merak ettiğim TUrkcell'in bu Kaliteli(?) hizmetinden başka çekenler var mı yada çok mu ??
-
hocam o istasyona gerek yoktu bence...
şöyle yapabilirdin;
biriniz vınn ı takardı, sonra kablosuz bilgisayarlar arası bağlantı yapardın. sonra da "Bu bilgisayara bağlananlara internet ver" (ya da bunun gibi bişey) o seçeneği tıklardın. istersen şifre de koyardın, diğer bilgisayar ile de wireless aracılığıyla bağlanırdın iş çözülürdü.. -
hoca onu da denedim son çareydi mevzu fakat ben reklamda çoklu kullanımda wlan olarak kullanılabileceğini anladım fakat öyle değilmiş çoklu kullanım için değilmiş demekk ki "Hido" ve "Nuri" basket maçı yapmak için onu kullanmıyorlar mıydı ??
-
Turkcell çook yetersiz kaliyor.3gyi laptopda kullaniyorum eskilerin 56k internetinden bile yavaş
-
Hajım hız konusunda öle her yerde son sürat olacak değil. tabiki daha yeni çıktı bu velet.Birde bizim şu türkiyemde bi gelenk görenek vardır.Bir ürün yada hizmetin daha henüz alt yapı inşaatı bitmeden yani sistemi rayına oturtmadan hemen tv lerde reklam verirler işte türkcell 3g şöyle böyle işte türk telekom vdsl2 çıktı falanda filanda.bunların hepsi hikaye adamlar dereyi görmeden paçayı sıvıyorlar sonrada sıçıyorlar.Yani deneme yanılma yada test etme işinide nmüşteriye yaptırmış olup üzerinede para alıyorlar.Anlamişkoo..
-
Hay ağzını öpiim By-alper Kardeşim aynen öyle oluyor ve gece gece bizi müsteri veya teknik temsilciye küfrettiriyolar
-
turkcell gene en iyisi vodofone avea ya hiç bulaşmayın çekmio bile