3 Tane Cok Saglam Fikra - Araniyor
-
Slm
bir sürü fikra sitesi var, ama ne kadar gezersen gez adam akilli birsey bulamiyorsun.
Bana 3 tane kemer alti olmayacak fikra lagzim, böyle agizdan agiza dolasan, anlattimmi karsidaki kesin güldüren.Yani dünya disi bisi :D
-
çok eskiden beri babamın annattığı bi fıkra vardı aklıma geldii kadarını yazıyım
amcamın teki gecenin bi vakti yürüyüp duruyomuş.. bi anda büyük tuvaleti gelmiş sağa bakmış sola bakmış gelen giden yok.. demiş şu karşıdaki köprünün altına sıçıvereyim...gitmiş tam işini hallederken bekçi gelmiş... adam bi hışımla toparlanmış.. ne halt ettiği belli olmasın diye şapkasıyla öbeğin üzerini kapamış...bekçi yaklaşmış sormuş.. hemşerim gecenin bu vakti burda çömeşmiş nepıyosun? o şapkanın altındakide ne demiş...adamda napsın uydurmuş bi yalan...sorma hemşerim demiş bizim evdeki köpek yavrularından biri kaçtı onu tutuyom kaçmasın diye demiş...iki dakka şu şapkayı tutta evden tasmasını getiriyim kaçmasın demiş ve şapkayı bekçiye teslim etmiş... bekçi yarım saat beklemiş 1 saat beklemiş gelen giden yok.. lan demiş alıyım ben bu köpeee evime götürem ben beslerim demiş... yavaşça kaldırmış şapkayı elini sokmuş birden sıkıvermişki ne görsün adamınyaptıı herşey elinde... anaaaaammm diye elini sallarken bide elini köprünün demirine çarpmış...o can acısıyla bide ahhh diye elini azına götürmüşki... gerisini siz tahmin edin işte
sonu birazdaha çarpıcıydı ama aklıma bu kadarı geldi napaym :)
-
Bu güzelmis sagol, baska varmi. Ama buda kemer alti biraz :D
dikkat yane
-
Bi türk,alman bi ingiliz bi uçağa binmişler.
Hostes bunları görmüş "gene mi siz" demiş.
Bitti :P
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Bu güzelmis sagol, baska varmi. Ama buda kemer alti biraz :D
dikkat yane
-----------------------------birader sendekide ne kemermiş bu kadardan bişi olmaz yaa adam hacetini gideriyo
-
Haci düsün bi kiza anlatiyon :D ona göre fikralr lagzim