Gündem - Güncel Konular
300 Bin Dolarlık Tv Domainler Milyon Dolarlık Kiralık Domainler ( Geleceğe Yatırım Budur )
300 Bin Dolarlık Tv Domainler Milyon Dolarlık Kiralık Domainler ( Geleceğe Yatırım Budur )
-
Haberi okumak isteyenler aşağıdaki linkten faydalanaiblir nedir ne değildir diye düşünenler.
Kısacası geleceğe yatırımın ismi artık ne borsa nede başka birşey
Kafanızı çalıştırın domainler bu kadar ucuzken com ve tv domainleri kapın. Şimdilerde bile com domain sıkıntısı varken siz 10-15 sene sonrasını bi düşünün..
Son yapılan değişikliklerle internet üzerinden yayım yapacak televizyon ve video paylaşım sitesi kurmak isteyen medya gruplarının ilk talebi ‘tv’ uzantısı oluyor. Durum böyle olunca daha önce 20 dolara alınan bir domain (haber.tv ve buna benzer domainlere) şuan istenen fiyat 300 bin dolar. ABD’de news.tv uzantısı olan bir domain yıllık bir milyon dolara kiraya veriliyor.
http://haber.stargazete.com/medya/karamehmetten-internet-medyasina-dev-yatirim/haber-689909
Ekleme : gidipte tv domainleri isimtescilden felan almayın 25 dolar istiyo insan yavruları.
name.com da 10 dolara veriyolar.
com domainler için godady zaten durmadan kampanya yapıyor
-
-
ErotikPanda bunu yazdı
ABD’de news.tv uzantısı olan bir domain yıllık bir milyon dolara kiraya veriliyor.
DevilKingtr bunu yazdımuhahaha iyi güldürdün :D
cracker tarafından 20/Eyl/12 05:42 tarihinde düzenlenmiştir -
gamer.tv ve varyasyonları tutabilir. Özellikle oyunların streamleri şu sıralar çok modayken bunun üzerine bir proje gerçekleştirilebilir bu domainlerle. Bkz. twitch.tv, own3d.tv .
-
neye yandim biliyomusunuz. bu konunun üzerine bazı kanal isimlerinin tv uzantılarını regliyim dedim.
trt.tv daha 2 ay once reglenmiş :( adam bide 10 yıllık reglemiş.. fırsat bu fırsat :(
Expiration Date: 2022-07-14
Creation Date: 2012-07-14
Last Update Date: 2012-07-14nerden baksan minimum 100bin lira gideri var. şansımı sikiyim..
cracker tarafından 20/Eyl/12 06:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Harbi bende baktım, çoğu kapılmış ama...
-
cracker bunu yazdı
neye yandim biliyomusunuz. bu konunun üzerine bazı kanal isimlerinin tv uzantılarını regliyim dedim.
trt.tv daha 2 ay once reglenmiş :( adam bide 10 yıllık reglemiş.. fırsat bu fırsat :(
Expiration Date: 2022-07-14
Creation Date: 2012-07-14
Last Update Date: 2012-07-14nerden baksan minimum 100bin lira gideri var. şansımı sikiyim..
muhtemelen trt reglemiştir. yoksa 10 yıl çok
-
"leylailemecnun.tv" is available.
-
FOXXLY bunu yazdı
"leylailemecnun.tv" is available.
Adam ne diyor sen neye bakıyorsun. :)
-
Wallaha hocam ben uyandırayım dedim. en çok gözde olanlarda haber domainleri.. tavsiyem şimdiden kapmanız..
-
Arkadaşlar haber çıktığından beri özellikle haber domainlerine akım var. yoldaydım şimdi antalyay indim yoldayken bilerek eklımdakileri değilde basit domainleri kontrol etmiştim hepsi boştu şimdi eve geldim bakayım dedim hepsi alınmış.
Log tutmayan bir yerden check edin ona göre..