folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 300 Bin Dolarlık Tv Domainler Milyon Dolarlık Kiralık Domainler ( Geleceğe Yatırım Budur )

300 Bin Dolarlık Tv Domainler Milyon Dolarlık Kiralık Domainler ( Geleceğe Yatırım Budur )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haberi okumak isteyenler aşağıdaki linkten faydalanaiblir nedir ne değildir diye düşünenler.

Kısacası geleceğe yatırımın ismi artık ne borsa nede başka birşey

Kafanızı çalıştırın domainler bu kadar ucuzken com ve tv domainleri kapın. Şimdilerde bile com domain sıkıntısı varken siz 10-15 sene sonrasını bi düşünün..

Son yapılan değişikliklerle internet üzerinden yayım yapacak televizyon ve video paylaşım sitesi kurmak isteyen medya gruplarının ilk talebi ‘tv’ uzantısı oluyor. Durum böyle olunca daha önce 20 dolara alınan bir domain (haber.tv ve buna benzer domainlere) şuan istenen fiyat 300 bin dolar. ABD’de news.tv uzantısı olan bir domain yıllık bir milyon dolara kiraya veriliyor.

http://haber.stargazete.com/medya/karamehmetten-internet-medyasina-dev-yatirim/haber-689909

Ekleme : gidipte tv domainleri isimtescilden felan almayın 25 dolar istiyo insan yavruları.

name.com da 10 dolara veriyolar.

com domainler için godady zaten durmadan kampanya yapıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

http://news.tv/

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

ABD’de news.tv uzantısı olan bir domain yıllık bir milyon dolara kiraya veriliyor.

DevilKingtr bunu yazdı

muhahaha iyi güldürdün :D

cracker tarafından 20/Eyl/12 05:42 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

gamer.tv ve varyasyonları tutabilir. Özellikle oyunların streamleri şu sıralar çok modayken bunun üzerine bir proje gerçekleştirilebilir bu domainlerle. Bkz. twitch.tv, own3d.tv .

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

neye yandim biliyomusunuz. bu konunun üzerine bazı kanal isimlerinin tv uzantılarını regliyim dedim.

trt.tv daha 2 ay once reglenmiş  :(  adam bide 10 yıllık reglemiş.. fırsat bu fırsat :(

Expiration Date: 2022-07-14
    Creation Date: 2012-07-14
    Last Update Date: 2012-07-14

nerden baksan minimum 100bin lira gideri var. şansımı sikiyim..

cracker tarafından 20/Eyl/12 06:40 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Harbi bende baktım, çoğu kapılmış ama...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

neye yandim biliyomusunuz. bu konunun üzerine bazı kanal isimlerinin tv uzantılarını regliyim dedim.

trt.tv daha 2 ay once reglenmiş  :(  adam bide 10 yıllık reglemiş.. fırsat bu fırsat :(

Expiration Date: 2022-07-14
    Creation Date: 2012-07-14
    Last Update Date: 2012-07-14

nerden baksan minimum 100bin lira gideri var. şansımı sikiyim..

muhtemelen trt reglemiştir. yoksa 10 yıl çok

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

"leylailemecnun.tv" is available.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

"leylailemecnun.tv" is available.

Adam ne diyor sen neye bakıyorsun. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Wallaha hocam ben uyandırayım dedim. en çok gözde olanlarda haber domainleri.. tavsiyem şimdiden kapmanız..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar haber çıktığından beri özellikle haber domainlerine akım var. yoldaydım şimdi antalyay indim yoldayken bilerek eklımdakileri değilde basit domainleri kontrol etmiştim hepsi boştu şimdi eve geldim bakayım dedim hepsi alınmış.

Log tutmayan bir yerden check edin ona göre..

Toplam Hit: 1724 Toplam Mesaj: 11