300 Spartali Dvdrip
-

300 Spartalı Beyazperde.com da yaklaşık 7500 kişinin oy vermesi sonucu
10 üzerinden 8.6 alarak kalitesini bir kez daha ortaya koydu.
300 Spartalı IMDB.com un TOP 250 film listesinde 8.2 puan alarak 202 nci sıraya
yükseldi.
Frank Miller'ın 1998 yılında yayınlanan çizgi romandan sinemaya uyarlanan''300 Spartalı'' filmi 16 Mart Cuma günü tüm Türkiye'de gösterime girecek. Merakla bekliyoruz.
"300 Spartalı" ayakta alkışlandı.
Berlin Film Festivali'ndeki favori filmlerden biri olan 300 Spartalı'nın dünya prömiyeri 15 Şubat'ta yapıldı. Film, tıklım tıklım dolu olan Berlinale Palast'taki izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Çizgi roman çizeri Frank Miller'dan esinlenilerek yapılan filmin galasına, yönetmen Zack Snyder, ve oyuncular Kral Leonidas rolündeki Gerard Butler ile Serhas rolündeki Rodrigo Santoro katıldılar. Film gösterimi 1700 kişilik seyircinin alkışları ve tezahüratı ile bölündü. Yönetmen Zack Snyder; ‘Berlin Film Festivali'nde yapılan Dünya Prömiyeri'nde bulunmak ve bu inanılmaz reaksiyonu görmek, muhteşemdi.' dedi.
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Rar Password : http://rapidshare.com/files/116149988/rarpassword.txt -
paylaşım için teşekkür ama benim modemimden ne istiyorsunuz anlamıyorumki :( res ata ata şaftı kaydı artık
neyse bir sürü upload sitesi var filefront vs vs onların nesi var?
+ paylaışım için tşkr torrent e yada adam gibi bir upload sitesine eklenene kadar bekliycez artıkın...
-
Al bi premium modemin sana dua etsin :P
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Al bi premium modemin sana dua etsin :P
-----------------------------modem bana rapid e girmemem için dua edio ztn 2sine birden etmesine gerenk yoh :D
-
Hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim..
-
vurdulu kırdılı filmleri sevenler beğenebilr ama ben beğenmedim
-
türkçemi altyazılı mı ??
-
bu filmin neresi güzel arkadaşım ? o muhteşem ordusu olan persler neden normal asker gönderdiklerinde arkasıda okçu göndermiyolar ? mantık hatası var ve film benim için orada bitti... okçu göndermeden savaşıyolar ahah :D
-
Türkçe Dostum. Gönül Rahatlığıyla İndirebilirsin...
-
filmin kalitesine lafım yo
gerçekçilik payı sıfır
-
allah var yukarıda güzel film
Toplam Hit: 1194 Toplam Mesaj: 11