3.2 Veya Üzeri (Kamera Çözünürlüğü) Cep Telefonu Arıyorum
-
3.2 veya üzeri (kamera çözünürlüğü) cep telefonu arıyorum.
yardım ve tavsiyelerinizi alıkoymayın....
ha bu arada 500 ie 1000 ytl arası SAMSUNG ve SİEMENS harici OLACAK !!!!!!
-
Yani nokia olacak (= O zaman sana önerim n95 olur 5 mp .. http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=16001&ProductID=telcepnokn95 1077 YTL telefoncudan birazdaha pazarlıklı bulursun .. Ya da teknoSA 'ya fln bak 12 ay taksitli alabilirsin ..
PS = Artı bilgisayar oyunlarında ne işi var 3.2 mp cep tlf. :D
-
N95 Alma İğrenç Ötesi Bi Telefon + 5 Mbpx Kamerası warmısh YALAN !!! bende war su anda İğrenç Çekiyor N73 Al Süper Ötesi Bir Telefon ;) Benim Telefonu Geride Bıraktı Kamera , Ses , Özellik Konusunda :S
-
nokia 5610xpressmusic... harika bi telefon
-
Kesinlikle 5610 Derim ben..
-
SONY ERICSSON K810i
3.2 MP, varsa ozellikleri aynı ve bunun kadar iyi forograf ceken ben baska bisey bilmiyorum =) Olamaz fotografa onem verıyorsan bu telefonu onerırım..Biraz kurcalama fırsatım olmustu sekil itibariyle guzel tek eksik yonu biraz kalın olması ama diger onerılen telefonlarında bundan pek geriye kalır yanı yok..Ben telefona bu kadar butce ayıramadıgım ıcın bunu almamıstım.
-
nokia n93 vereyim sana 3,2 mp kamera çift kamera wireless cart curt herşeyi var pm at görüşelim istersen
-
:) tel alıcaksan .. sony ericsson.. kamerada :) üstüne yok.. ses dersen hepsi walkman:D 2 cigobayte sd kart koyarsın..) tmmdır