3310 UM KAFAYI YEDİN YARDIM PLS 010101!?!
-
selamlar dostlar ya beyler gecen sene bu zamanlarda hayatımın hatasını yaparak KVK nokia 3310 aldım garantisi bitti baştan söyleyim bunu daha önce ankarada otogarda bi düşürmüştüm ekraı çatlamıştı orginal ekran taktırdım bi sorun yaşamadım 5-7 ay kadar falan neyse son zamanlarda şarj ediyorum kendiliğinden kapanıyo falan hemen şarjdan sonra özellikle konuşmaya tam başlıyorum ilk 2-10 sn arası neyse bataryadan kaynaklanıyo falan dediler değiştirdim . yeni batarya aldım bi süre normaldi sonra oda aynısı oldu telefonu kullanıyorum gece kapatıp yatıorum sabah açılmıyo ya hasta ediyo ekran açılıyo pat kapanıyo bi temassızlık alan var galiba tam bimiyorum ama neyse bataryayı sallıyorum çıkarıp takıyorum düzliyodu bugün oda olmadı telefoncuya götürdüm 20 milyon istedi akım düzenli akmıyomuş falan dedi anlayanlar varsa çaresi nedir bu işin ya .(telefonun sorununu özetliyorum; şarjı full iken görüşürken kendiliğinden kapanıyo (batarya yeni 1 aylık 0 aldım orjinal)
-
telefonunun sorunu nedir biliyomusun:3310 olması...
-
Aytek bunu yazdı:
-----------------------------
telefonunun sorunu nedir biliyomusun:3310 olması...
-----------------------------
ehehehe +1
-
bende de aynı sorunlar oldu. eğer bir tamirciye gidersen onun cihaz hakkında yaptığı acıklama hep aynıdır.anlaşılmaz dandik gavurca laf salatasında ibarettir.lütfen bir tamirciye işiniz düştüğünde ondan anlaşılabilir açıklama isteyelim.genelde komiktir çoğu tamircinin kullandığı şey:cihazı beyni ölmüş tabiridir. neyseki senin tamirci biraz daha insaflıymış.
neyse soruna dönelim;
ben şu anda iki sim kart kullanıyorum arya ve telsim.aryayı kullanırken telsimi önce kapak açıkken pil ile sim soketi arasına sıkıştırıyorum.bu şekilde pil sabitleniyor. daha sonra sim kartı ordan çekip kapağı yavaşça kapatıyorum. bu da bir işe yaramazsa çok ileri elektronik bilgin olsa bile pek uğraşma 20milyon bayılırken tamirciden kesinlikle aynı hatayı yapmayacak şekilde garanti iste.Çünkü telefonun içi gerçektende çok karmaşık araç gercin olmadığı sürece bi bok yapamazsın.
Toplam Hit: 2217 Toplam Mesaj: 4