folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 34 Okey Oyununda İp Adres Değişimi

34 Okey Oyununda İp Adres Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sa sayın mürid hocalarım ben cafe işletiyorum benim bir masam ban yediğinde diğer masalarım ban yiyer biliyorsunuz.. peki ben ip adreslerini farklı türde girsem bir sorun çıkarmı hadi diyelim çıkmadı bir masa ban yediğinde diğerleride ban yermi sizce bazı arkadaşlar bana ip adresten falan bahsettiler bende size sorayım dedim ip değiştirsek bu sefer akınsoft war onuda hallederimde sizce bir faydası olurmu ip değiştirsem varsa ip numaraları gönderin size zahmet...

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    derdini tam düzgün anlatamamışsın ama anladıgım kadarıyla, tunnel siteleriyle programlarıyla girersen cafenin IP'si banlanmaz

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

internette bir site üzerinden okey oynadığınızı varsayarak şunu söyliyeyim.

cafe ağında bilgisayarlarına ne ip verirsen ver hepsinin internete çıkış ip si aynıdır.O yüzden siteden herhangi bir makina ban yesin ,bütün bilgisayarın çıkış ip si aynı olduğu için hepsi yer.cafe içinde ipleri istediğin gibi değiştir. Çıkış ip si mesela 88.88.88.88 olsun cafe ağında ip ler  192.168.1.2 192.168.1.3 192.168.1.4 diye gitsin hiç farketmes. Sitede hepsi 88.88.88.88 diye gözükücektir.

ban yediğin zaman tekrar girmek istiyorsan telekomdan sabit ip atanmamış olması gerekir ki modemi kapatıp açınca başka bir ip alıp bağlanabilesin.Standart olarak değişken ip verilir yani modemi kapatıp açtığında başka ip alırsın ve banlandığın sitelere girebilirsin ama ipin sabit ise ne yaparsan yap her bağlandığında aynı ip yi alıcaksın sonuç olarak site yöneticisinin banı açmasını beklemekten başka çare yok

Ban mac adresine atılıyorsa ki pek sanmıyorum.O zaman işin daha zor .Mac adreslerini değiştirmek için uğraşman gerekir .

Ban eğer nick lere atılıyorsa ip değiştirmen gerekmez.Yeni bir nickle bağlanırsın.Ama bütün cafe banlanıyor dediğin için anlaşılan ip ye ban atılıyor.Dediğim gibi sabit ipin yoksa modemi kapatır açarsın yeniden bağlanabilirsin.Cafe ağı içinde makina ip lerini değiştirmen çözüm olmaz.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 3