343. Dönem Yedek Subay Adayları
-
1-2-3 Aralıkta sınavlar var aramızda katılacak olanlar var mı ? malum bende katılıyorum... Sınav yerim tuzla... 12 aralıkta teslim oluyorum kısmetse...
-
Tertip :P bende katılılıyorum Balıkesir Bakım Eğitim kOmutanlığında sınava girecekmişim..
Bursadan oraya nasıl gidileceğini bilen bir arkadaş varsa söyleyebilirmi lütfen :)
Birde herkes 2. gün felan git diyor bunun bir yararı olacakmıdır uzun dönem çıkmaması açısından :)
-
vaybe 333. dönem torunun torunları bitermi derken 343 ler gidiyo hayırlı teskereler şimdiden...
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Tertip :P bende katılılıyorum Balıkesir Bakım Eğitim kOmutanlığında sınava girecekmişim..
Bursadan oraya nasıl gidileceğini bilen bir arkadaş varsa söyleyebilirmi lütfen :)
Birde herkes 2. gün felan git diyor bunun bir yararı olacakmıdır uzun dönem çıkmaması açısından :)
-----------------------------bende 2. gün giricem sanmıyotum öle bişi olacağını hayırlısı olsun :)
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------vaybe 333. dönem torunun torunları bitermi derken 343 ler gidiyo hayırlı teskereler şimdiden...
-----------------------------saol hacı darısı başımıza :)
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Tertip :P bende katılılıyorum Balıkesir Bakım Eğitim kOmutanlığında sınava girecekmişim..
-----------------------------
Otobüsle gelecekseniz, otogardan direk önüne kadar giden hat mevcut. Otogar da sorabilirsiniz. Araçla gelecekseniz, Balıkesir girişinde İzmir istikametine doğru çevre yolundan gidiyorsunuz, 3-4 km sonra Balıkesir girişi (aslında çıkıştır :)) var, Volkswagen yetkili servisini görünce sağa girip yaklaşık 1 km gidince sol tarafta nizamiyeyi görürsünüz.Hepinize hayırlı teskereler.
-
Dün Adana da girdim sınava tertipler. Işlemler tam 4.5 saat sürdü. 1 saat sınav süresini çık, tam 3.5 saat ayaktaydık.
-
askerliğimi beklediğim sıralarda yaptım arkadaş . 5 saat'de bizim sürdü gittiğinde sırada bekle otobüsle bi yere götürdüler orda sırada bekle
sonra sınava gir salak gibide hepsını yaptım ben. sonra 1 saatte sınavdan sonra bekle :) neyseki atlattık şimdi ayın 10'undaki sonuçları bekliyoruz..
herkes'e şimdiden hayırlı teskereler.
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------askerliğimi beklediğim sıralarda yaptım arkadaş . 5 saat'de bizim sürdü gittiğinde sırada bekle otobüsle bi yere götürdüler orda sırada bekle
sonra sınava gir salak gibide hepsını yaptım ben. sonra 1 saatte sınavdan sonra bekle :) neyseki atlattık şimdi ayın 10'undaki sonuçları bekliyoruz..
Hocam sınavın pek bir belirleyiciliği olduğunu sanmıyorum kaygilanma boş yere :) bazı soruların cevabi yoktu sanırım -
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------askerliğimi beklediğim sıralarda yaptım arkadaş . 5 saat'de bizim sürdü gittiğinde sırada bekle otobüsle bi yere götürdüler orda sırada bekle
Hocam sınavın pek bir belirleyiciliği olduğunu sanmıyorum kaygilanma boş yere :) bazı soruların cevabi yoktu sanırım
-----------------------------Yok hoca hepsi vardı ya :) mehmet ali sorusunda kafam bulandı az gerisi kalem bile oynatmayacağın sorulardı :f