343. Dönem Yedek Subay Adayları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

1-2-3 Aralıkta sınavlar var aramızda katılacak olanlar var mı ? malum bende katılıyorum... Sınav yerim tuzla... 12 aralıkta teslim oluyorum kısmetse...

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tertip :P bende katılılıyorum Balıkesir Bakım Eğitim kOmutanlığında sınava girecekmişim..

Bursadan oraya nasıl gidileceğini bilen bir arkadaş varsa söyleyebilirmi lütfen :) 

Birde herkes 2. gün felan git diyor bunun bir yararı olacakmıdır uzun dönem çıkmaması açısından :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

vaybe 333. dönem  torunun torunları  bitermi derken 343 ler gidiyo  hayırlı teskereler şimdiden...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:
    -----------------------------

Tertip :P bende katılılıyorum Balıkesir Bakım Eğitim kOmutanlığında sınava girecekmişim..

Bursadan oraya nasıl gidileceğini bilen bir arkadaş varsa söyleyebilirmi lütfen :) 

Birde herkes 2. gün felan git diyor bunun bir yararı olacakmıdır uzun dönem çıkmaması açısından :)

bende 2. gün giricem sanmıyotum öle bişi olacağını hayırlısı olsun :)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

Gladiator bunu yazdı:

vaybe 333. dönem  torunun torunları  bitermi derken 343 ler gidiyo  hayırlı teskereler şimdiden...

saol hacı darısı başımıza :)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ptchicko
    ptchicko's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

Otobüsle gelecekseniz, otogardan direk önüne kadar giden hat mevcut. Otogar da sorabilirsiniz. Araçla gelecekseniz, Balıkesir girişinde İzmir istikametine doğru çevre yolundan gidiyorsunuz, 3-4 km sonra Balıkesir girişi (aslında çıkıştır :)) var, Volkswagen yetkili servisini görünce sağa girip yaklaşık 1 km gidince sol tarafta nizamiyeyi görürsünüz.

Hepinize hayırlı teskereler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Dün Adana da girdim sınava tertipler. Işlemler tam 4.5 saat sürdü. 1 saat sınav süresini çık, tam 3.5 saat ayaktaydık.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

askerliğimi beklediğim sıralarda yaptım arkadaş . 5 saat'de bizim sürdü gittiğinde sırada bekle otobüsle bi yere götürdüler orda sırada bekle 

sonra sınava gir salak gibide hepsını yaptım ben. sonra 1 saatte sınavdan sonra bekle  :) neyseki atlattık şimdi ayın 10'undaki sonuçları bekliyoruz..

herkes'e şimdiden hayırlı teskereler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

askerliğimi beklediğim sıralarda yaptım arkadaş . 5 saat'de bizim sürdü gittiğinde sırada bekle otobüsle bi yere götürdüler orda sırada bekle 

sonra sınava gir salak gibide hepsını yaptım ben. sonra 1 saatte sınavdan sonra bekle  :) neyseki atlattık şimdi ayın 10'undaki sonuçları bekliyoruz..

Hocam sınavın pek bir belirleyiciliği olduğunu sanmıyorum kaygilanma boş yere :) bazı soruların cevabi yoktu sanırım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
    trabs0n bunu yazdı:

Hocam sınavın pek bir belirleyiciliği olduğunu sanmıyorum kaygilanma boş yere :) bazı soruların cevabi yoktu sanırım

Yok hoca hepsi vardı ya :) mehmet ali sorusunda kafam bulandı az gerisi kalem bile oynatmayacağın sorulardı :f

Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 10