folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3433 Den Gelen Mesaj ( Bi Fikri Olan )

3433 Den Gelen Mesaj ( Bi Fikri Olan )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hocam az önce 3433 den bir kısa mesaj  geldi. bilmem kaç nolu ürününüzün ödeme  süresi   12.03.2010 da bitecek lütfen ödeme  yapınız  filan diyor. 

Altada bir telefon numarası  yazmışlar ama eksik 0212 410 9 00 dedim bir arayayım  belki özel numara filandır ama tık yok. İnternette  biraz araştırdım dolandırıcılıkla ilgili  bişeylere  rastladım. Sonra dedim ki en iyisi bilişim suçları müdürlüğünü arayayım aradım onlarda beni asayiş şube müdürlüğüne yünlendirdiler neyse onları aradım   ne derseler  beğenirsiniz 

-Eğer zarar gördüyseniz suç duyurusunda  bulunun  yoksa boş verin bize de  bir sürü mesaj geliyor  siliyoruz. Para yatırdınız mı dedi 

bende yok dedim telefon numarası  var ama eksik

-Tama ozaman boşverin gitsin ...

Bende  peki dedim kapattım. 

Lan dedim kendi kendime  bir suçun ayak sesleri duyulurken  ve hatta  bariz  illegal bir girişim olduğu ortadayken zarar görmediğin müddetce  bişey yapamıyorlarmış. Adalet bu mu dedim . 

( sonrasında aklıma  hemen  "tehdit"  unsuru  geldi. Ben başbakanı tehdit etsem ama benden zarar görmese  suçlu  olmuş  yada suç işlemiş sayılmıyorum. )

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

uygulama boyle oldugu için demek bundan cesaret alıyorlar

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoca bak burda haklısın : " bir suçun ayak sesleri duyulurken  ve hatta  bariz  illegal bir girişim olduğu ortadayken zarar görmediğin müddetce  bişey yapamıyorlarmış. Adalet bu mu dedim . "

gerçi yinede bilişim suçları masasına müracaat ta fayda var . sana bi saldırı yok ama numarayı takip ederler en azından. Belki altından bi yamuk cıkar diğer kişilerin madur olmasını engellemiş olursun. kim uğraşcak dersen mesajlardan mesajı sil de  yeterli olacak :D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bak burda haklısın : " bir suçun ayak sesleri duyulurken  ve hatta  bariz  illegal bir girişim olduğu ortadayken zarar görmediğin müddetce  bişey yapamıyorlarmış. Adalet bu mu dedim . "

gerçi yinede bilişim suçları masasına müracaat ta fayda var . sana bi saldırı yok ama numarayı takip ederler en azından. Belki altından bi yamuk cıkar diğer kişilerin madur olmasını engellemiş olursun. kim uğraşcak dersen mesajlardan mesajı sil de  yeterli olacak :D:D

-----------------------------

Aradım ki onlarda asayiş şube müdürlüğüne yönlendirdiler.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Hocam böyle yerlerde idari karakolları arama internetten direk ihbarda bulun egm iem bunlardan birine emin ol anında uğraştırırlar.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoca ucmuş kafa :|

Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6