folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder +359 Numaralardan Gelen Cevapsız Aramalar

+359 Numaralardan Gelen Cevapsız Aramalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

Bu numaralardan gelen cevapsız aramalara birçoğunuz rastlamıştırsınız.Sizin de bildiğiniz gibi gelen cevapsız aramalara geri dönüş yapıldığında yüklü miktarda fatura geliyor.Bu Bulgaristan numaralı telefonlardan gelen cevapsız aramalardan yakınlarım da etkilenince artık bişeyler yapmak gerektiğini düşündüm.

Fikir 1 ) Numaraları savcılığa verelim.

Fikir 2 ) Sizden de rahatsız olan varsa bütün numaraları toplayıp coşkun programıyla karşılık verelim.

sizin önerileriniz neler söyleyin de ortak bi çözüme ulaşalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

nedne kendinizi geri aramak zorunda hiisediyorsunuzki siz aramazsanız bisey olmaz :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Savcılık bulgaristandaki orospu karıları  bulup içerimi atıcak hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ya arkadaş kusura bakmayın da bu tarz yurt dışı bağlantılı çağrılara geri dönmenin mantığı nedir kardeşim ya resmen saflık bu tarz numaralar çaldırınca geri aramak sonrada kontörüm gitti o gitti bu gitti diye konular açılıyor bu kaçıncı konu aramayın geri kardeşim belli yabancı numara

hee daha önce devamlı bu  ülkeden çağrı alıyorsanız arkaşınız varsa açarsınız başa olay çıkar anlarım ayrı mevzu bir de böyle numaralrdan aranıyor ayık olun diyede yazılıyor bunun bir dolandırıcılık ürünü olduğunun anlamamak saflıktır .

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

ya arkadaş kusura bakmayın da bu tarz yurt dışı bağlantılı çağrılara geri dönmenin mantığı nedir kardeşim ya resmen saflık bu tarz numaralar çaldırınca geri aramak sonrada kontörüm gitti o gitti bu gitti diye konular açılıyor bu kaçıncı konu aramayın geri kardeşim belli yabancı numara

hee daha önce devamlı bu  ülkeden çağrı alıyorsanız arkaşınız varsa açarsınız başa olay çıkar anlarım ayrı mevzu bir de böyle numaralrdan aranıyor ayık olun diyede yazılıyor bunun bir dolandırıcılık ürünü olduğunun anlamamak saflıktır .

-----------------------------

salaklıktır :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana da geldi bir kaç defa,, sktir et dönme geri.. dediği gibi bulgar karılar olabilir... turkiye den dolandırmışlar ya 1-2 uçkur düşkünü salağı..

düşünsene; hiç tanımadığın bir kadın senden telefonda para istiyor ,, sende göndereceksin.. hangi akıllı yapar bunu..

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

banada ara sıra çağrı atıyorlar.  ben hemen arkasından   mesaj atıyom onlara ( git ananın a... ara   aq piçi )  yazıyorum  bidaha çağrı atmıyolar :D

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

yazın başında ilk defa aldım böyle bir arama sürekli yurt dışını aradıgım için önce anlama veremedım cevapsıza aradım geri bir karı çıktı türkçe konuşyordu tanışalım filan dedi bende sinirliydım ulan biri ile tanışmaya ihtiyacım varmış gibi mi görünyorum kapatım nese son 3 aydır tekrar tekrar arıyolar bir ara sabahın 8 in de aradı açtım garip japonca gibi konuşma vardı aq dedim ulan uyku da mı uyumıcanız kapatım telefonu son bir aydır şükür aramıyor :D sapık bunlar sapık :D ha bu arada mesaj da atıyolar boş

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

+359895892052  ahada bi tanesini public ediyorum 2 gün önce aradı beni bulgaristana işi düşen olursa orda arasn belki iş çıkar :D

Si vis pacem para bellum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

geri dönmek değil mesele uyuz oluyo insan :\

Toplam Hit: 2386 Toplam Mesaj: 10