36 Adet ELS Deneme Seti
-
Els'nin seviyesini ve kalitesini bilen bilir arkadaşlar o yüzden fazla değinmiyor ve ihtiyacı olana gitsin istiyorum. Bazı testlerinin (sanırım bir çoğunun) cevap anahtarı kayıp bir bilirkişiniz varsa (kursa falan gidiyorsanız yani çözdürebileceğiniz biriniz varsa) daha yararlı olur aksi halde pek işinize yaramaz. Çizik dahi atmamıştım yds ye hazırlanırken parayla satın alınamayacak bir settir çünkü ya artık set çıkartmıyorlar ya da eskisi gibi sadece toplu (okullara) veriyorlar. Yine de bir kaç shot atayım şuraya, alıcı ödemeli gönderebilirim cuma günü.
-
Hocam merhaba, elimde ELS'nin 35 adet pdf'i ve cevap anahtarı mevcut. Cevap anahtarını yükledim. Bu sayının mı diye kontrol edebilir misiniz? Alacak arkadaşlar cevap anahtarı konusunda uğraşmaz.
-
Maalesef hocam kontrol ettim farklılar, sizinki 2003 yılına ait benimkiler 2006
-
ELS başarılı falan değildir. Çorba gibi, kullanılan kullanılmayan tüm gramer kurallarını güm diye bir seferde vermek, kelime bilgisi olmayan insanlara apır sapır paragraf soruları hazırlamak tek kelime ile amatörlüktür. Bu yayından çalışırsanız İngilizceden soğursunuz.
-
yds ve yökdil kasıyorum hocam ben eğer sakıncası yoksa ilaç olur bana talibim
-
literatur bunu yazdı
ELS başarılı falan değildir. Çorba gibi, kullanılan kullanılmayan tüm gramer kurallarını güm diye bir seferde vermek, kelime bilgisi olmayan insanlara apır sapır paragraf soruları hazırlamak tek kelime ile amatörlüktür. Bu yayından çalışırsanız İngilizceden soğursunuz.
Seviye farkı dostum els ye bok atma bence :)
@317seref pm at dostum yarın vereyim kargoya :)
-
Nikoteen bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Seviye farkı dostum els ye bok atma bence :)
@317seref pm at dostum yarın vereyim kargoya :)
İngilizce bilen ve aktif şekilde akademik alanda(felsefe, sosyoloji, siyaset bilimi) kullanan birisi olarak yazdım. Bunun ötesinde seviye varsa da söylersen aydınlanırım niko. ELS'nin tarzının kendisi boktur zaten benim bok atmama gerek yok. Velev ki bok attım, sen niye önüne geçiyorsun onu da ayrıca anlamadım :)
Paylaşımcılığını takdir ediyorum ama orası ayrı.
-
-
Nikoteen bunu yazdı
Sorun yok hocam. Göndereceğin arkadaş adına ben de teşekkür ederim. Güzel bir iş yapıyorsun. Kolaylıklar.
-
kargo yaptı hocam bir kaç güne elimde olur
teşekkür ederim tekrardan ... konu kitlenebilir
Not: AY LAV YU TBT