folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 370 Asker Faceebookta Yakalandı.

370 Asker Faceebookta Yakalandı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Genelkurmay Başkanlığı, fotoğraflı arkadaşlık sitesi Facebook’ta yapılan tarama sonucunda asker kaçaklarını tek tek eliyle koymuş gibi bulmaya başladı. Bu yolla 370 kaçak yakalandı.
    Asker kaçakları için kötü bir haber... Facebook ya da benzeri internet sitelerinde eski arkadaşlarını arayan asker kaçaklarına kışlanın yolu gözüktü.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Genelkurmay Başkanlığı, bütün aramalara rağmen bulunamayan asker kaçaklarını Facebook başta olmak üzere diğer sitelerden de takip ediyor.

SANAL ARAMALARA DEVAM

Fox TV'nin haberine göre sanal ortamda iz süren Genelkurmay bugüne kadar sadece İstanbul'da 370 asker kaçağını yakaladı. Facebookta bulunan kişisel bilgilerden, asker kaçaklarının çalıştığı kurumlara ulaşan askerlik şubeleri bu kişilerin kurumlarına asker kaçağı çalıştırdıklarına dair yazı yolladı. Kanunlara göre asker kaçağı çalıştırmak suç olduğu için iş verenler onları çalıştıramıyor, İşinden olan kaçaklarsa kışlanın yolunu tutmaktan başka çare kalmıyor. Askeri yetkililer, Genelkurmay'ın asker kaçaklarını bulmak için sanal alemi bundan sonra da dikkatle izleyeceklerini belirtti.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    aferim lan bunların kafaları çalışmaya başladı amk :))

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    genelkurmay başkanlığı çok teknolojik çalışıyor ya sadece facebook değil türkçe tüm forumlarda askerden kaçmak için uraşanları türklüğü aşşalayanları + vicdani retçileri gözlüyor boyle bir ekibi var bildiğim kadarıynan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlindGuardianN
    BlindGuardianN's avatar
    Erkek
       süper yaf herkes yapsın askerligini biz nası yaptıysak , benim merak ettiğim baqalım bu facebook tan daha neler çıkacak :) resmen açık istihbarat oldu :)

ölümün son iyiliği bir daha ölmemek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    zuhahaha süper olmuş yaawww amk :F  TSK'da patates soymalılar bu kişiler :F öyle ayna karşısında fotoğraf çekinmeye benzemez :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    dün verildi

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    dün verildi
    -----------------------------

ve ben yakalandım :D 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 7