+37052654705 Numaradan Gelen Çağrı
-
hacılar evde oturuyordum 10 dakka önce bu numaradan çağrı geldi,daha önce mevzusu geçtiğinden baktım acaba çağrı atıp kapatacak mı diye
baktım kapatmıyor,büyük bir heyecan ve hışımla telefona sarıldım ve açtım
açarken o içimdeki şüphe hala gitmedi bir yandan tereddütlüyüm :)
Açar açmaz müthiş yumuşak ve seksapel bir ses tonuyla ''Selam canım'' diye müthiş bir hatun sesi o güzelim sesi içimdeki şüphe ve korku bastırdı ve birden kapadım telefonu :)
Nedir bu ne değildir nette aradım millete sadece çağrı ve ya sms atıyorlarmış,beni niye aradılar :)
Sitede daha önce görmüş olmama rağmen aradım ama bulamadım nette de bir şey yok doru düzgün.Benim gibi başına gelen var mı?Nerden buluyor bu lavuklar bu numaraları? Bir de bu numara nereye hangi ülkeye ait ?
-
iyi ozaman, karşıdan aranınca telin sana girmeyeceğini farkettiğini düşünerek, seni yeniden aradıklarında adam gibi cvp ver, ve o seksapalitik sesi kulaklarından vucudunun en hassas noktalarına kadar hisset, ve ömrün boyunca o ses tonuyla kimsenin sana öyle konuşamıcanı bilerek bunu bir kar say. ve en son beni neden aradın diye sor.. onlar sebebini söyleyeceklerdir. Sende burada hiçbirşey bilmeyen korkudan altına sıçıp telefonu kapatan mazbut gelin goruntusunden kurtulmuş olacaksın.
-
cracker bunu yazdı:
-----------------------------iyi ozaman, karşıdan aranınca telin sana girmeyeceğini farkettiğini düşünerek, seni yeniden aradıklarında adam gibi cvp ver, ve o seksapalitik sesi kulaklarından vucudunun en hassas noktalarına kadar hisset, ve ömrün boyunca o ses tonuyla kimsenin sana öyle konuşamıcanı bilerek bunu bir kar say. ve en son beni neden aradın diye sor.. onlar sebebini söyleyeceklerdir. Sende burada hiçbirşey bilmeyen korkudan altına sıçıp telefonu kapatan mazbut gelin goruntusunden kurtulmuş olacaksın.
-----------------------------tamam hocam öyle yaparım bi dahakine de ne bağırıyon parmak kadar çocuğa ne bu şiddet bu celal :)
-
Sende çağrı yap kapat. Karşılıklı çağrılaşırsınız :p