39 Yıllık Hazine Bir DVD`De
-
TÜBİTAK`ın popüler yayın organı `Bilim ve Teknik`, yayın hayatına başladığı 1967`den bu yana yayımlanan tüm dergilerini tek bir DVD halinde okuyucusuna sunacak.
Bilim ve Teknik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Raşit Gürdilek, Eylül 1967`den bu yana tüm yayınları dijital ortamda okuyucuya açtıklarını belirterek, "Dergiye elektronik abone olmayan ancak bayiden satın alarak izleyen okurlar da arşivden yararlanmak için yoğun talepte bulununca, tüm arşivi tek bir DVD`de topladık. DVD`de 2005 yılı Aralık sayısı da dahil olmak üzere 457 sayılık arşiv var. `Bilim Hazinesi` adını verdiğimiz DVD, haziran sayısında okuyuculara ücret farkı olmaksızın, yani 3.5 YTL`ye hediye edilecek. Haziran sayısı 70 bin basılacak" dedi.
(E-Kolay)
arkadaşlar şahsen ben alacagım sizde alınd erim yada birmiz alsın biyere upload ets,n bizde ordan çekelim :Q:Q -
alırız
-
dergi dvd ye aktarılırmı abi?
ne zevki var.parmağımı yalayıp sayfayı çevirmedikten sonra yemişim öle işi.versinler bana 39 yıllık dergi okurum ben:P -
valla hoja haklısın bizevki olumu bilmem ama gende güzel bi arşiv cok isteyem olursa yazıcıdan cıartıp okur
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 4