folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder 3D Akademiyi Nasıl Bilirsiniz?

3D Akademiyi Nasıl Bilirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

3D Max eğitimi almayı düşünüyorum da şehir dışından gelip. Burada kurs alan eden var mı? Faydalı buluyor musunuz? Ya da alternatif olarak önerebileceğiniz yerler var mıdır? Online eğitim mi almalı yoksa yerinde eğitim mi almalı?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

takip

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Bende ayni sorularin cevaplarini ariyorum,  onun için takip 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

3D Max için bir şey söyleyemem ama kimseler cevap vermeyince en azından kurslar konusunda bir şey söyleyeyim Udemy'den iOS için kurs almıştım ve gayet başarılıydı. Bana kalırsa online ilerlemek çok daha rahat oluyor. İstediğim kadar geri al izle ileri al. Kursta belli bi standartta gitmek zorunda kalıcaksın ders programı nasıl ilerlerse öyle gideceksin ama online her zaman rahattır. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Maya kursu için 900 tl diyorlar 80 saat. 3D Max kursu için 750 tl diyorlar o da 64 saat imiş. Sınıf sayısı 8 oluyormuş. Online eğitim 1500 liraymış ki bu eğitim ekran paylaşımlı birebir canlı eğitim oluyormuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Vaat ettikleri şey, hiç bilmeyen biri kurs bitiminde rahatlıkla istediği çizimi yapabilecekmiş.

@cahitnuri hocam udemy ye baktım. Dilin ingilizce olduğu konusunda bazı çekincelerim oldu. Bir de takılddığımız işin içinden çıkamadığımız bir noktada dersi hazırlayan kişi destek sunuyor mu?

1049 tarafından 27/May/15 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 5