3D Captain Tsubasa (Kojiro Hyuga)
-
Tsubasanin Real 3D Stereoskopik resmini hazirladim arkadaslar. 3D Tvlerde veya HTC evo 3D de 3d ekran goruntusu yapabilirsiniz.
Real 3D image:
Wireframe:
Not: Stereoskopik (side-by-side) olan resimler sadece 3D goruntuleme sistemleri ile goruntulenebilirler. (HTC EVO 3D, 3D TV, Nvidia 3D Vision, vb...) HTC EVO 3D cihazlarda ve 3D TV lerde test edilmistir. Stereoskopik resmi bilgisayariniza kaydettikten sonra ".jpg" uzantili olan resmi "yeniden adlandir" secenegi ile uzantisini ".jps" olarak degistirin. olusan ".jps" formatli resmi 3D tvnize veya 3D Goruntuleme ozelligi olan herhangi bir cihaziniza gonderiniz.
-
Ne tsubasa'sı amk bildiğin fenerbahçeli cemil lan bu :)
Ahaha kanka sen naber yahu iyisin değil mi :D -
evo 3d kullanıcısı olarak hiç 3d resim denemedim la normal duvar kagıdı yapılıyor mu_
bi daha denedim galeriden 3d fotografları wp yap diyince 2d ye cevrildi diyor
RotKerim tarafından 23/Mar/14 20:59 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
evo 3d kullanıcısı olarak hiç 3d resim denemedim la normal duvar kagıdı yapılıyor mu_
hocam blackmart yukluyse HTC Evo 3D wallpaper olarak arat. ekrani full 3d aktif eden bir aplikasyon var onunla 3d olarak koyabiliyorsun ama cok pil yiyor soylemesi :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
hocam blackmart yukluyse HTC Evo 3D wallpaper olarak arat. ekrani full 3d aktif eden bir aplikasyon var onunla 3d olarak koyabiliyorsun ama cok pil yiyor soylemesi :D
ha ha bildim. hatta avatarı resmi tutuyor çekiyor gibi o mu :D denemiştim bi ara hatırladım. sen 3d calıstıgın için mi aldın evo yoksa evo aldıgın için mi 3d ye merak saldın :D ayrıca ekle istersen LG 3D de var :D
-
RotKerim bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
ha ha bildim. hatta avatarı resmi tutuyor çekiyor gibi o mu :D denemiştim bi ara hatırladım. sen 3d calıstıgın için mi aldın evo yoksa evo aldıgın için mi 3d ye merak saldın :D ayrıca ekle istersen LG 3D de var :D
Ben 3D calisiyorum hocam oyuzden evo aldim :) laptopuma da 3D filtre koytum komple 3D calisiyorum :D
-
Zeytun-i bunu yazdı
Ne tsubasa'sı amk bildiğin fenerbahçeli cemil lan bu :)
Ahaha kanka sen naber yahu iyisin değil mi :Dcizen biraz ilginc cizmis hakkaten :D kaliteli resim bulamadim yapacak bu cikti :D
-
-
eline sağlık gardaşım 10 numara olmuş bizim kırtasiyeci mehmet abiye benzemiş şerefsizim.
-
cinema 4d ile bir fotoğrafı 3d haline getirebiliyormuyuz
daha açık soracaksam kendi resmim üzerinde oynama yapıp 3d yapmak istesem mesela
-
futurist bunu yazdı
cinema 4d ile bir fotoğrafı 3d haline getirebiliyormuyuz
daha açık soracaksam kendi resmim üzerinde oynama yapıp 3d yapmak istesem mesela
tabikide, yapman gereken fotografta derinlige sahip olmasini istedigin her objeyi modelleyip uzaklik sirasina gore yerlestirmen. daha sonra da resmi oldugu gibi modelin uzerine projekte edioruz. eger obejelerin sanal isiktan etkilenmesini istiyorsan compositing teknigini kullaniyoruz.
komple teknigin adi Projectionman veya Camera Mapping.