3D Captain Tsubasa (Kojiro Hyuga)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Tsubasanin Real 3D Stereoskopik resmini hazirladim arkadaslar. 3D Tvlerde veya HTC evo 3D de 3d ekran goruntusu yapabilirsiniz.

Real 3D image:

Shaban%20Interactive

Wireframe:

Shaban%20Interactive

Not: Stereoskopik (side-by-side) olan resimler sadece 3D goruntuleme sistemleri ile goruntulenebilirler. (HTC EVO 3D, 3D TV, Nvidia 3D Vision, vb...) HTC EVO 3D cihazlarda ve 3D TV lerde test edilmistir. Stereoskopik resmi bilgisayariniza kaydettikten sonra ".jpg" uzantili olan resmi "yeniden adlandir" secenegi ile uzantisini ".jps" olarak degistirin. olusan ".jps" formatli resmi 3D tvnize veya 3D Goruntuleme ozelligi olan herhangi bir cihaziniza gonderiniz.

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ne tsubasa'sı amk bildiğin fenerbahçeli cemil lan bu :)

Ahaha kanka sen naber yahu iyisin değil mi :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

evo 3d kullanıcısı olarak hiç 3d resim denemedim la normal duvar kagıdı yapılıyor mu_

bi daha denedim galeriden 3d fotografları wp yap diyince 2d ye cevrildi diyor

RotKerim tarafından 23/Mar/14 20:59 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

evo 3d kullanıcısı olarak hiç 3d resim denemedim la normal duvar kagıdı yapılıyor mu_

hocam blackmart yukluyse HTC Evo 3D wallpaper olarak arat. ekrani full 3d aktif eden bir aplikasyon var onunla 3d olarak koyabiliyorsun ama cok pil yiyor soylemesi :D

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

hocam blackmart yukluyse HTC Evo 3D wallpaper olarak arat. ekrani full 3d aktif eden bir aplikasyon var onunla 3d olarak koyabiliyorsun ama cok pil yiyor soylemesi :D

ha ha bildim. hatta avatarı resmi tutuyor çekiyor gibi o mu :D denemiştim bi ara hatırladım. sen 3d calıstıgın için mi aldın evo yoksa evo aldıgın için mi 3d ye merak saldın :D ayrıca ekle istersen LG 3D de var :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

ha ha bildim. hatta avatarı resmi tutuyor çekiyor gibi o mu :D denemiştim bi ara hatırladım. sen 3d calıstıgın için mi aldın evo yoksa evo aldıgın için mi 3d ye merak saldın :D ayrıca ekle istersen LG 3D de var :D

Ben 3D calisiyorum hocam oyuzden evo aldim :) laptopuma da 3D filtre koytum komple 3D calisiyorum :D

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Ne tsubasa'sı amk bildiğin fenerbahçeli cemil lan bu :)

Ahaha kanka sen naber yahu iyisin değil mi :D

cizen biraz ilginc cizmis hakkaten :D kaliteli resim bulamadim yapacak bu cikti :D

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

muahahah guzelim oyunu mahvetmisler :D

https://www.youtube.com/watch?v=eyLn1PMopEg

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

eline sağlık gardaşım 10 numara olmuş bizim kırtasiyeci mehmet abiye benzemiş şerefsizim.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

cinema 4d ile bir fotoğrafı 3d haline getirebiliyormuyuz

daha açık soracaksam kendi resmim üzerinde oynama yapıp 3d yapmak istesem mesela

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

cinema 4d ile bir fotoğrafı 3d haline getirebiliyormuyuz

daha açık soracaksam kendi resmim üzerinde oynama yapıp 3d yapmak istesem mesela

tabikide, yapman gereken fotografta derinlige sahip olmasini istedigin her objeyi modelleyip uzaklik sirasina gore yerlestirmen. daha sonra da resmi oldugu gibi modelin uzerine projekte edioruz. eger obejelerin sanal isiktan etkilenmesini istiyorsan compositing teknigini kullaniyoruz. 

komple teknigin adi Projectionman veya Camera Mapping.

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2053 Toplam Mesaj: 11