3D Crysler Final Render (Gercege Yakin) :)
-
1 haftadir Dosch Design'in 2006 3D model arabalarindan olan Crysler'in dokulandirmasiyla ugrasiyodum. Sonunda bitirdim :) Pestilim cikti diyebilirim... isiklandirma ve render de birhayli zor oldu. ama deydi sanirim... :) elimden geldigince gercege yakin yapmak istedim... dokulandirma esnasinda bazi hatalar olusmus olabilir... Bir de sizin fikrinizi aliim dedim hajilar, Nasil olmus?
Link1 Sadece Ambient Occlusion Acik (Renksiz): http://img62.imageshack.us/img62/2062/cryslerambientocclusionco3.jpg
Link2 Maxwell Final Render (Renkli): http://img62.imageshack.us/img62/5359/cryslerbyshabaninteractcv7.jpg
-
selam arkadasım eline sağlık gercekten cok güsel çalışmıssın.yalnız gökyüzüne biraz daha yüksek çözünürlükte ve daha acık mavi olsa çok daha gerçekçi durabilir gibime geliyor.eline sağlık daha warsa gönder bakalım :)
-
dai odaktan kaynaklana bulanıklığa ne deniyor bilmiom ama o çok fazla sanki
bir ne bilim pek gerçekci durmutor neden die sorma bende çözemedim daha arabanın rengi sarı ya biraz daha
yakın olsa daha iyi olurdu sanki hafiften yeşile çalıyor gibi
birde sanki 3 tane ışık kaynağı kullanmışşın
ayrıca arabanın boyasının yansıma özelliğini biraz daha açabilirsin gibime geliyor
-
Resim için kullandığın renkler seni ele vermiş. Farklı renkler kullansan sanki daha güzel olacaktı seni bu kadar uğraştırmayacığını düşünüyor. Işık biraz fazla yayılmış gibi her tarafta ışık kaynakları var sanki. Işık tek taraflı olsa ve mat bir rengi aydınlatsa daha çekici bir resim olur.
-
arkadasim bu arabayi yaptigin programi nerden edinebilirim
-
3d max programıyla yapılıyor bu tür modellemeler genelde bilginize
-
bir arkadaş 3d maxla yapılıyor demiş sanki dünrada sadece 3d max var evet doğru ama türkiyede en yaygın olarak kullanılan o olduğu için böle konuşman doğru
rhinoceros
lightwave
cinema 4d
maya
ve daha sayamayacağım bir sürü program
birde bir arkadaş kullandığı programı istemiş sanırım kullandığı program öle jantı al araba koy sonra farları yerleştir vsvsvsvs şeklinde bir program değil
her parçasını kendin çiziyorsun ve birde ssanırım letal modeli hazır bulmuş ve render ida maxwell de yapmış