3D Güzel Bir Animasyon Programı Lazım?
-
şimdi arkadaşlar bana güzel bir animasyon programı lazım 10-20 mb lık bişi yada bir gf programı felan aramıyorum baya baya aniasyon yapacağım bir program komodon(sözlediğim gibi yazdım) duymuştum bilmiyorum uzun metrajlı animasyonlar yapacağım bi programlazım.. ismini verirseniz yada linkini çok makbul geçer şimdiden teşşkür eder saygılarımı sunarım.
-
Allah razı olsun çok yardımcı olan var
-
İki msjın arası 16 dk o kadar uzun bir mesafa değil yani.İnsan bir iki gün bekler sonra sitem eder,belki adamlar bilmiyordur,işin açıkçası bende bilmiyorum,öyle program hiç kullanmadım.Ama sana o programların listesini veriyorum 2390 tane o tip program var,istediğini indir, crack serial lazımsa hallederiz
Kolay gelsin
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=3d&tag=srch -
birincisi 3d animasyon yapmak kolay bişey deil. 20 mb lık bir program ne kadar işini görür bilmem. öncelikle nasıl bir animasyon yapıcaksın. insan oynatıcam falan diyosan baya komplike birşey olmalı ama normal nesneleri falan oynatıcam diyosan basit yollarla o zaman cinema4d kullanabilirsin. ben kullanıyorum baya kolay diğer programlara göre. 3d studio max bide maya var. bunları dene. 20 mb falan demişsin bir açık kaynak kodlu program vardı adını hatırlamıyorum o işini görür herhalde dur ben bi bakayım
-
ntxsoft
ben zoru severim :)) görsel işlerde iyimdir Allahdan gelen yetenek
Ertan sana gelince arkadaşın biri deep freez(nasıl yazılıyosa) işte link verdi indirdim pc açılmadı bidaha formatla uğraşıyordum şimdi hal ettim ondan geç teşşkür ediyorum kusura bakma teşkler indireyim bakem :)) -
dostum daha başka birşeyler arıyorum yani ekran koruyucu felan yapmak yada o tarz bişer değil nesneleri hariket ettirmek felan filan her kareyi tek tek yapmakdan bahsediyorum umarım anlmışsınızdır :(...
-
Ekran korucu programlama için görsel dillerden yararlanabilirsin vb,delphi.... bazı programlarda sadece resimlerle yapıyor,başka bilmiyorum
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 7