3D Logo Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar piyasadaki en iyi, en kullanışlı 3d logo oluşturma programları nelerdir?

Porgram adı ve adres verecek olan varmı acaba?

Tşk.ler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hocam çok kompleks ise 3dsmax, maya, cinema 4d, rhino ile yapılır. Daha çok web tasarım ise XARA 3D MAKER 7 + Photoshop kombinasyonunu kullanabilirsin. Temel 3D ise (açı, derinlik vs) Adobe illustrator ile yapıyorum ben. Logo dediğin basit olur zaten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam çok kompleks ise 3dsmax, maya, cinema 4d, rhino ile yapılır. Daha çok web tasarım ise XARA 3D MAKER 7 + Photoshop kombinasyonunu kullanabilirsin. Temel 3D ise (açı, derinlik vs) Adobe illustrator ile yapıyorum ben. Logo dediğin basit olur zaten.

-----------------------------

Kardeş üst mesajdaki logo tarzı birşey yapıcam, Adobe Illustrator iş görürmü?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

basit yapılı bi program var mı hocam  böyle  photoshop gibi 3dmax gibi maya gibi değilde  daha basit 

Ayet var, ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

@YaSevYaTerket iş görür hocam

bu kaynağa bakabilirsin : http://ndesign-studio.com/tutorials/3d-logo

@programmer

daha basit dediğin tasarım ne kadar özgünse işler o kadar sarpa sarıyo yani temel objeler veya temel 3D efektleri bunlar menülerden de bulup yapabileceğin şeyler. XARA 3D Maker 7 yi deneyebilirsin ama PS ile güzelleştirmen mutlaka gerekiyor çok flat durur tasarım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

resimdeki gib yapıcaksan onu bu sayılanlardan hepsiyle yaparsın ancak senin maharetine kalmış.. ben yapıcam diyorsan ve bu sayılanlardan birini bile kullanmadıysan 3-4 gün çalışman lazım ancak öyle yaparsın.. bunun gibi bişey.. (3-4 gün tabi birisi yardım ederse yani bunu şu şekilde şunu bu şekilde yaparsın derse)

daha basiti gugılda görmüştüm sanırım ama kullanmadım yukardakiler varken.. dene istersen..

http://goo.gl/F1hdD

edit: VBdream hocam çok kapalı anlatmışsın flat ne mesela? hadi ben anladım da bilmeyen bu ne lan der açıkcası :))

Toplam Hit: 3588 Toplam Mesaj: 6