3D Max 9 Ve Vray 1.5 Kurlum Sorunu
-
isletim sistemi win vista
3d max 9 kurdum ilk basta calistirirken hata veriyordu yonetici olarak actigimda bu hatadan kurtuldum daha sonra autodesk.com sitesinden 3d max 9 icin sp1 ve sp2 yi indirip kurarak vistadaki acilistaki hata olayindan kurtuldum daha sonra bir siteden 3d max 9 icin vray 1.5 x86 rc5 indirip kurulum yapmaya calistim fakat karsima cikan seceneklerde butun kurulum olasiliklarini denememe ragmen hata aldim.
bir cok kisi forumlarda vistada 3d max 9 + vray 1.5 x86 rc5 i kurupbasariyla calistiridigini yazmis. bu kullaniclar mi gotunden uyduruyor yoksa yeteneksiz olan ben miyim? -
peki vray'yi kurarken administrator olarak kurmayı denedinmi?
-
denedim ve yine hata alip durdum sonra yapilan degisiklikler geri alinsin mi denildiginda alinsin dedigimde degisen bir sey olmuyor.
3d max 9 klasoru altinda chaos group klasoru olusmamis ve plug-in klasoru bos ama 3d max 9 u calistirdigim zaman ise plug-in ler yuklenmedi diye hata veriyor. -
Max 9 mu kaldı yaa :) 2009 u dene
link lazımsa vereyim tek linkten indir rapid falan da değil...
Bu da son çalışmam :))
-
hoca ben profesyonel degilim sadece boyle bir merak sardim bu ise onun icin istiyorum hangisi iyidir hangsi kotudur onu bilmem.
3d max kasmak istedim elimdeki cd de 3d max 9 vardi onun icin oyle oldu. yoksa daha 3d max la ilgili onerilere acigim. -
Kasacaksan hakkaten 2009 u zaten bi iki güne kadar kurmak isteyeceksin 9 ile arasındaki fark oldukça fazla. Tahminimce de vistada kurarken yaşadığın sorunu da yaşamazsın...
-
dreamth bunu yazdı:
-----------------------------Max 9 mu kaldı yaa :) 2009 u dene
link lazımsa vereyim tek linkten indir rapid falan da değil...
Bu da son çalışmam :))
http://ozcanyuruk.8m.net/cgi-bin/i/images/4332oldhouse3.jpg
-----------------------------
hocam 3d max i nerden indirebiliriz..link varmı..birde vray i nasıl kuracaz 3d max 2009 a -
cinema 4d&maxwell 4ever
http://img198.imageshack.us/img198/1028/sapara.jpg
:P
-
dreamth bunu yazdı:
-----------------------------
Kasacaksan hakkaten 2009 u zaten bi iki güne kadar kurmak isteyeceksin 9 ile arasındaki fark oldukça fazla. Tahminimce de vistada kurarken yaşadığın sorunu da yaşamazsın...
-----------------------------yeni başlayacak biri arasındaki farkı bir ikigünde anlayamaz.1 sene desen eywallah derim.Bir çok pro bile halen 9 kullanıyor. Sen en iyi max 2009 kur yaklaşık bi senedir vrayle sorunsuz kullanıyorum fakat yeni başlıyorsan direk vray'e falan girme modellemeyi bi kavra sonradan kaplama+ışık olayına girersin.