3D Model (Keanu Reeves)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadsaslar, Bir program jenerigi icin sunucuyu modellemeye calisirken Keanu Reeves'e benzedigini farkettim :D Tamamen tesaduf eseri oldu :D Sizce benzemis mi??

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hajı önceki animasyonlarına baktım da baya güzeller, yenilerini bekliyoruz :)))

ayrıca bu modellemede güzel olmuş, biraz andırmış keanu'yu

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    bukalemun mu la bu gözler başka yerlere bakıyo :D benzemiş keanu'ya harbi

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ayrıca hacım senden şu çalışmaya göz atmanı istiyorum :) burada yapsan yapsan sen yaparsın, gerçi herkes yapar ama tecrübeli değiller ama youtubeda bebeler bile yapmış :)

Herkes Demon Face Çalışmasını Göstersin (Adobe After Effect)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

:D Dostum Demon face tutoriali dolu etraf yha :D dur link bulabilirsem ekliyim sana :D

Aslinda demon face deki mantik Photoshp taki gibi videoyu bush la boyamaktir, sadece kulanicagin extra ozellik tracking olacaktir, bu da boyadigin kisimlerin yuz ile ayni harekete sahip olmalarini sagliycak ;)

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    http://library.creativecow.net/articles/kramer_andrew/Demon_Face_Warp/video-tutorial.php buradabir tuto var bir bak sitersen, senin actigin konuya da ekledim...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1285 Toplam Mesaj: 7