folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder 3D Modelleme (Karayolları Dinlenme Tesisleri)

3D Modelleme (Karayolları Dinlenme Tesisleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

final ödevi için 8 saatte tasarlayıp modelledigim proje :D:D hataları cok biliyorum ama bu kadar aceleyle bu kadar oldu :D:D:D

siteye resim ekleyemedim o yüzden rapidden werdim kusura bakmayın bilen biri warsa siteye ekleyebilir :D:D:D

yorumlarınızı bekliyorum???

http://rapidshare.de/files/38324901/resimler.rar.html

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Vasatin altinda.Hocam o yay seklindeki yol hattina hangi akla hizmet ederek cok koseli kutleler yerlestirdin + servis yolundan uzakta kalmis kutleler birazda ice dogru yayilmaliydi.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Vasatin altinda.Hocam o yay seklindeki yol hattina hangi akla hizmet ederek cok koseli kutleler yerlestirdin + servis yolundan uzakta kalmis kutleler birazda ice dogru yayilmaliydi.

wala nerden bahsettigin tam olarak anlayamadım hoca o yay seklindeki yol servis yolu diger duz yol ana yol aga

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    kutlelerin girislerini diyorum servis yolundan uzakti kalmis diger dedigim olay yay seklinde hat arkasina yerlestirmissin ya kutlelerini kutlelerin forumlari da yay yada ona benzer esnek formlar olabilir.Cok bilmislik olarak algilanmak istemiyrm ama mimarim az cok anlarim bu islerden :)

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:
    kutlelerin girislerini diyorum servis yolundan uzakti kalmis diger dedigim olay yay seklinde hat arkasina yerlestirmissin ya kutlelerini kutlelerin forumlari da yay yada ona benzer esnek formlar olabilir.Cok bilmislik olarak algilanmak istemiyrm ama mimarim az cok anlarim bu islerden :)

eyw hocam saol bosuna dememişler herkesin herkesten ögrenecegi wardır die.eyw dikkate alcam

gerci teslim ettim projeyi ama kısmetse bi dahakine  :D:D:D

Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 5