folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder 3D Oto Yıkama Çizebilecek? (ÜCRETLİ)

3D Oto Yıkama Çizebilecek? (ÜCRETLİ)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Başlıkta dediğim gibi 3D olacak ve taslak dosyasını verebilecek kolaylıkla çıktı alabileceğim birşey olsun istiyorum..

3 Perona bölünmüş halde betonarme yapı olmayacak. Yani direkler arası ya da peron bölmeleri şeffaf sayılabilecek bölmeler şeklinde. Gizli çatı şeklinde yapılmış.

Çok detaylı bişey olmayacak ücret konusunda abartılı olmazsa güzel olur müritler

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba.Ben yeni başladım bu çizim işlerine genelde solid works'te garip şeyler ciziyorum.

Bu konuda üzgünüm ama sana yardım edemem fakat kendimi denemek için bişeyler yapabilirim.

Acaba biraz açık bir şekilde bana pm atabilirmisin ?

Yaptığım şeyi(pek ilgini çekmez ama) sana gönderebilirim istersen.

Dediğim gibi kendimi denemek için istiyorum.

PM bekliyorum :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Merhaba.Ben yeni başladım bu çizim işlerine genelde solid works'te garip şeyler ciziyorum.

Bu konuda üzgünüm ama sana yardım edemem fakat kendimi denemek için bişeyler yapabilirim.

Acaba biraz açık bir şekilde bana pm atabilirmisin ?

Yaptığım şeyi(pek ilgini çekmez ama) sana gönderebilirim istersen.

Dediğim gibi kendimi denemek için istiyorum.

PM bekliyorum :)

hacı yazıyı google translate'den türkçeye çevirmiş gibisin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Murit-Dj_DooM3/

bu mürid den baskasına cizdirme mesaj at yardımcı olur calısmalarına forumdan bakabilin.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 4