3D Secure Olayı (Sinir Etti)
-
bu olay nedir a.k anlamadım gitti limango'dan bi sipariş verecektim karşıma bu çıkıyor kullanma diye bi ibare de yok
kayıt ol diyorsun word'un sitesine atıyor oysa ki benim vakıfbank kartı neyse gogıldan vakıf 3d secure diye aradım siteyi buldum
bu sefer bu kart kayıt edilemez diyor :W
-
hehehe kayıt etmene gerek yok sadece dwvam et gibi bişey vardı o iki seçenekte ( üstteki kayıt ol alttaki devam et, alttakini seç) ;)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bu olay nedir a.k anlamadım gitti limango'dan bi sipariş verecektim karşıma bu çıkıyor kullanma diye bi ibare de yok
kayıt ol diyorsun word'un sitesine atıyor oysa ki benim vakıfbank kartı neyse gogıldan vakıf 3d secure diye aradım siteyi buldum
-----------------------------Bu kadar sinire gerek yok hocam :) Madem yapamadım ara müşteri hizmetlerini halletsinler :) Limango ile alakası yok 3D Secure' nin kullandığın kartın bağlı olduğu banka ile alakası var. Arıyorsun kartının 3D Secure işlemini aktif ediyorlar. Bundan sonra ki her alışverişinde 3D secure yi kullandığında cebien gelen kodu ekrana yazdığında siparişin direk onaylanıyor. Alışveriş yaptığın yerin banka ile iletişime geçip kartın senin mi değilmi gibisinden teyit etmesine gerek kalmıyor. Amaç bu.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bu olay nedir a.k anlamadım gitti limango'dan bi sipariş verecektim karşıma bu çıkıyor kullanma diye bi ibare de yok
-----------------------------Bu kadar sinire gerek yok hocam :) Madem yapamadım ara müşteri hizmetlerini halletsinler :) Limango ile alakası yok 3D Secure' nin kullandığın kartın bağlı olduğu banka ile alakası var. Arıyorsun kartının 3D Secure işlemini aktif ediyorlar. Bundan sonra ki her alışverişinde 3D secure yi kullandığında cebien gelen kodu ekrana yazdığında siparişin direk onaylanıyor. Alışveriş yaptığın yerin banka ile iletişime geçip kartın senin mi değilmi gibisinden teyit etmesine gerek kalmıyor. Amaç bu.
-----------------------------Mına koyduğumun bankası annemin kızlık soyadı sistemde yokmuş o.ç'ler madem yoktu niye verdiniz kartı zorla akşam akşam sinir ederler adamı :W
neyse borcu bitsin kapattırcam kartı iyice sinir ettiler ibneler
-
vakıfbank word kartsa yönlenir :)
vakıfbank ^D nin Allah belasını versin diyerekten
gönderme seçeneği varsa şifresiz çekmezmi bazı zaman çekiyo?
-
limango bir keresinde 3d secure sisteminde bi sorun olmuştu, bankadan para çekilmiş ancak siparişim oluşmamış. Baya sonra farkettim. Paramı iade ettiler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vakıfbank word kartsa yönlenir :)
vakıfbank ^D nin Allah belasını versin diyerekten
gönderme seçeneği varsa şifresiz çekmezmi bazı zaman çekiyo?
-----------------------------abi yok ya bi kaydımı yap seçeneği var bide kaydım var devam et diye
var devam et diyince bilgileri giriyorsun kabul etmiyor nasıl bi dalga anlamadım gitti
-
iş bankasıyla limangodan senheiser aldım, 3d secure var devam et dedim
telefonuma gelen şifreyi girdim olay bitti
iş bankası öğrenci kredi kartı kullanıyorum mutluyum huzurluyum
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------iş bankasıyla limangodan senheiser aldım, 3d secure var devam et dedim
telefonuma gelen şifreyi girdim olay bitti
iş bankası öğrenci kredi kartı kullanıyorum mutluyum huzurluyum
-----------------------------halkbankasında ^D sec kullanamıyorum banka sorunu çözemedi onlara göre sorun yok :)
iş bankası şakır şakır çalışıyo lazım olunca halkdan işe eft geçiyom işden geçiyom :)