3Dmax En İyi Nasıl Öğrenilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

3Dmax öğrenmek istiyorum fakat kurslar biraz yavaş ilerlediği için gidemiyorum.. Haftada 6 saat falan diyolar 3 Ay sürer diyolar  ben de bu yüzden kendi kendime öğrenmek stiyorum bana bir yol - yöntem önerir misiniz?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Internetten dersleri izle - uygula programı 2 aya öğrenirsin ama kaliteli işler çıkarmak için bi kaç sene lazım .
    Araba kullanmak gibi neyin ne işe yaradığını öğrenirsin ama iyi renderler için tecrübe lazım.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Başka önerisi olan...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Hocam kursa gitmiyceksin , internetten dersleri izlemiceksin peki nasıl öğreniceksin ? Gökten vahiymi inicek ?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

"Kitap" iner belki video dersler iner

3dmax dini kurarız belki amatör olarak  : )) )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

"Kitap" iner belki video dersler iner

3dmax dini kurarız belki amatör olarak  : )) )

" Dini " ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kitap veya dvd seti öneriniz var mı demek istedim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

ingilizcen varsa

http://www.digitaltutors.com/09/training.php?cid=110&pid=400 ve http://www.lynda.com/home/DisplayCourse.aspx?lpk2=62640

bunlarla başlangıç yapabilirsin. aşağı yukarı ikiside 10 saatten fazla ders var. güzel anlatımlardır. sonrasında bol tekrar, bol araştırma gerisini sana kalıyor.

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    inception bunu yazdı:

Internetten dersleri izle - uygula programı 2 aya öğrenirsin ama kaliteli işler çıkarmak için bi kaç sene lazım .
    Araba kullanmak gibi neyin ne işe yaradığını öğrenirsin ama iyi renderler için tecrübe lazım.

Aynen katılıyorum...
    Kursa falan gerek yok. Arayüzü öğrendikten sonra, fonksiyonları öğreneceksin, sonra da yavaş yavaş render.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

youtubede binlerce tutorial var bilgisayarına kur tabi güçlü bir bilgisayar lazım sonra youtubeden izleyerek uygula ögrenirsin

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 3370 Toplam Mesaj: 10