3Ds Max 2014 Ve Vray Eklenti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba.Max 2014 indirdim Vray 3.00.07 kurdum.Max bir sürü ardı ardına hata vermeye başladı.İnternettede adam akıllı vray bulamadım başım döndü.Demem o ki.Bu işlerle aktif olan insanlar bana kendi kullandıkları sürümleri söyleyebilir,link atabilir,ftp adresi verebilirler mi? Sorunsuz kullanım için.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

C-GEX'e pm at hocam yardımcı olur görür görmez

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

V-ray 2.30.01 max için olan 2012-2013 sürümünü indirip diğer tüm max sürümlerinde kullanabilirsin..

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bu max 14'e uyarmı hocam.Benim 2014'e kurduğum vray'da buydu.Mafetti programı hatalar verdi birsürü.Birde şöyle birşey var.

Note: i don't care money or to be first kid to some cracks, this is just a hobby for me.

This crack is just belong to me. Never copy is not. in this case to prove I've added a time limit.

Crack will self-destruct on 01/01/2015

skyvalet tarafından 11/Tem/15 10:05 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

hocam sana max 2014 de kullandığım sürümü yazdım bunu bulma işi sana kalıyor korsana karışamam..

not şöyle diyor, para veya birkaç crack yapan ilk velet olmak umrumda değil bu benim için sadece bir hobi. Bu crack sadece bana ait. Asla bir kopyası olamaz. Bu durumda, kanıtlamak için bir zaman limiti koydum. Crack 01/01/2015 de kendini imha eder.

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

sana gönderdiğimi ben kullanıyorum. vray ve max i kaldır. daha sonra varolan dosyalarıda manuel olarak sil.

maxini kur crack yap. çalıştır.

daha sonra vray kur onuda crack yap. içindeki dosytada yazanları doğru yerlerine kopyala problem çıkarmaz.

daha sıonra ilk çalıştırmada yönetici olarak çalıştır max ini.

problem olmaması gerekir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-GEX
    C-GEX's avatar
    Erkek

Sorun crack ten kaynaklanıyor.1 Ocak 2015 ten itibaren kendini imha ediyor.İlk çözüm tarihi geriye çekmek olacak.Bu geçici bir çözüm.Çünkü internet sitelerinde geçmiş tarih sorun yaratıyor.

İkinci çözüm ise 3.00.08 indirmek ve kurmak.Sana attığım linkte 2015 sürümü yazıyor ama 2014 e de uyumlu.3dsmax için özellikle VRay eklentisinin güncel sürümlerini bulmak çok zor.Benim sana attığım linki grafik çalışmalarını inceleyip senin sanatçı olduğuna karar verdikten sonra üyelik veren bir site var oradan aldım.

Kendi kullandığım sürümdür.Sorunsuzdur. Kolay gelsin.

Sana koşarak deli gibi yaşamak ,bana yaşamak deli gibi koşarak...
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 8
3d 3dsmax çizim vray 3dsmax2014 render