3Ds MAX
-
Max hakkında bilgim var kullanyrm az cok ama yeterli diil.3d maxle ilgili egitim dokumlari ariyorum yada bildiginiz saglam siteler kaynak varsa paylasirsaniz sevinirim tesekkurler simdiden.
-
www.google.com da binlercesi milyonlarcası var ...
-
google mi one? duymus olduk ismini sayende.Yukarda yazilani okursan iyi saglam dokumanlari olan bi site diyorm.
-
aga hiç uğraşma ben de gittim kitabını aldım nettttten öğrenmen imkansız bilen bilir benim irc deki 3ds macceramı
-
okuldayken secmeli ders olarak almistim az cok biliyrm nasil kullanildigini bina modellerimi icin kullunucam suan cad de cizip max a atip kapliyrm ama cok yeterli sonuclar olmuo
-
mrb kardeş ben de yeni başladım bazı dersler buldum ama yeterli gelmedi sende bulursan bana yardımcı ol www.ahmetzeytin.com a gir bak orda 3ds max ile ilgili birseyler var hemde dersleri indirebilirsin eğer seninde bildiğin var ise bana linki yollayabilirmisin hayırlı calışmalar
-
evermotion.org
sağlamdır
-
www.tr3d.com ve aygıtyoneticisi.com bu adreslerde max la ilgili baya döküman war
-
arkdaşım msn i ekle ben sana yollayayım elimde ders çok var bende uğraşıuyorum bu işle benim amacım animasyon yapmak. stilblue@hotmail.com msn i eklersen elimdekileri paylaşırım isteyen diğer muridlerde eklesin
-
msn'le uraşcağına rapide falan atsan nasıl olur elinde olanlar buraya atarsa hatta çok seviniriz ailecek güncel bi konu olur...
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 10