folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder 3Ds Max Çalışmaları İçin Ekran Kaydı

3Ds Max Çalışmaları İçin Ekran Kaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Beyler daha önceden kullandığınız ya da önerebileceğiniz screencapture programlarınız var mı ? kullanma amacım 3ds max te çalışırken yaptıklarımı kaydetmek ve bunu yaparken program ayarlarıyla fazla uğraşmadan klavyeden bastığım tuş ve tuş kombinasyonlarını ekranda görmem gerekiyor. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bir kere up

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Camtasia studionun bu özelliği mevcut hocam.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Camtasia yı indirmiştim çok detaylı yani biraz profesyonelce gelmişti bana sana ayrıyetten teşekür ettim. bbflashback benim tam aradığım şeymiş küçük basit sağol pskpt ;) 

Toplam Hit: 1303 Toplam Mesaj: 5