3Ds Max İlk Çalışmam
-
render:3dsmax in kendi render aleti vray i bilmiyorum :D
not:kafamdaki bilgisayar masası kısmen benziyor
çizim + render süresi toplam 35-45 dakka
render yamuk olmuş :D
-
hocam ben pek bişeye benzetemedim. Bilgisayarı bunun neresine koycaksın?
-
ayni tepkiyi 2.ye aldım suanki pc masamda hemen hemen bunun gibi L seklinde ama I seklinde
I şeklinde benim için problem oluyor sadece pc masası niyetinde oluyor
şöyleki pcyi nereye koycam
sol taraf 1,5 metre buraya monitörü koyucam kasayi altta sola dayarım mönitörde sola doğru sonuçta 1,5 metre grafik tablet vb araçlar için yer kalır solda
L nin kısa olan tarafi yani sağ taraf elektronik vb şeyler için çalışma alanı alt tarafi sürgülü dolap zaten gerekli alet edavatlar orda toplanır
cd dvd gibi parçalar icinde masanın ustundeki 1,5 metrelik dolap iş görebilir. herkesin zevki birbirine uymayabilir tabiki ben böyle seviyorum
edit: zaten birşeye benzemiyor sonuçta ilk 3d çalışmam :D
-
Gayet basarili altina plane cizip öyle bi sahnede calissaydin daha iyi olurdu bi kac isikta render icin yardimci olurdu. Elimde tr3d nin egitim cdleri var 5cd isterseniz rapidshare upload edebilirim traffic share olarakta verebilirim linkleri
-
Gzx hocam ben bu 3dsmax ı nerden indiririm_? yada cd veya dvd ye çekip gönderirmisin_?
-
yav dai kızma ama şunu söylemekten dilimde tüy bitti bir program için önce kendi resmi sitesine bak progmın kendi sitesine veya firmanın :S
sonra crack bulursun crack en basit kısmı :S
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=10083915 sen bunu indir ben yollarım sana crack :S
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------
Gayet basarili altina plane cizip öyle bi sahnede calissaydin daha iyi olurdu bi kac isikta render icin yardimci olurdu. Elimde tr3d nin egitim cdleri var 5cd isterseniz rapidshare upload edebilirim traffic share olarakta verebilirim linkleri
-----------------------------rapidshare e upload edersen sevinirim çok işime yarar.
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
Gzx hocam ben bu 3dsmax ı nerden indiririm_? yada cd veya dvd ye çekip gönderirmisin_?
-----------------------------istersen yollarım istersen link bulurum farketmez pm ile hangisi işini görüyorsa söyle
-
Tmm elimdekileri rapidshare eklemem icin 100 mb lik partlar haline nasil donusturcegimi soylersiniz gece uploada baslarim toplam 5 cd oldugu icin bi kac gun surerbilir. 2.1gb yanlis hatirlamysm tum boyutu
-
render kalitesi 0, model biraz idare eder (ilk denemeye gore), texture tam oturmamis....
Tavsiye: Renderin iyi olabilmesi icin o masaya etki edebilecek isik ve yardimci obje (yansitici ve etki edici obje) eklemen gerek.. isik ayarlari da cook onemli...