3Dsmax Yardım Ve Kurs Önerileriniz ?
-
İşyerinde kullanılan 2 programdan (3Dsmax ve AUTOcad) AUTOcad çizim programını kullanıyorum. 3Dsmax çizim programını kullanan eleman işten ayrıldı ve patronum beni 3Dsmax kursuna göndermek istediğini söylüyor. İlgili programla alakadar birileri varsa, kurs vasıtasıyla eğitim almış olan varsa, hangi kursa gidilebilir bilgilendirebilir mi? İstanbul'da oturuyorum. İlgilenen olursa şimdiden teşekkürler. AUTOcad programını komut bakıkmından gayet iyi bildiğim için, 3Dsmaxte zorluk yaşayacağımı zannetmiyorum. Bilgili ve tecrübeli birileri varsa kısa sürede anlatabilecek, pm yoluyla haberleşip konuşmak isterim. Ücret karşılığı eğitim alabilirim.
-
Farklı şeylerdir, kursa git tabi ki, otokedle uğraştığına göre maxi de becerirsin sonuçta üç boyutlu düşünme yeteneğin var... Otokeddeki kolaylığı ve pratikliği ve kesinliği maxde aramaya kalkma, ilk başta bunlara takılma yani.., boş yere dikkatini oraya verme öğrenme sürecinde...
Şimdien başarılar..
-
Kurs a gidip eğitim almış kimse yokmu ? Bana öneride bulunabilecek ?
-
pm'ne bak.
-
SketchUp la başla derim 3D ye yeni başlayacaksan kendi başına öğrenirsin 1-2 haftada.
-
3DMax kurslarında nelere dikkat etmeliyiz? Projeksiyon, PC, vs..?
Yoksa hocası iyi ise kurs fark etmez mi? Sketchup, Autocad 'ten sonra 3DMax kaldı.
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 6