3Dstate Oyun Motoru Hakkında...
-
elimde 3dstate adında vc++,delphi,vb uyumlu bir oyun motoru var (www.3dstate.com) yazıdğınız tüm kodlarda doğal olarak kullandığınız 3dstate3.dll diye bir dll dosyası var fakat kodlarınız başında lisans numaranızı içeren bir kod eklemediğinizde her uygulamanın başlangıcında student licence yazan bir pencere açılıyor ayrıca uygulama esnasındada sayfanın üst kısmında kendi reklamını yapıyor bunun önüne nasıl geçebilirim?? açılan penceredeki yazıyı-resmi değiştirmek ve uygulama esnasındaki reklemlerı kaldırmak istiyorum...
-
bende VB 6.0 için olanını kullanıyorum. Aynı sorun bendede var. varmı yardım el uzatan?
-
hojalar özellikle firex hojam bi el atıverin
-
Ayrı ayrı koymuşlar siteye bunlardan hangisi;
Microsoft Visual C++,
Borland C++ Builder,
Microsoft Visual Basic
Borland Delphi
Euphoria
Visual C++ ve Delphi'ye bakabilirim sadece.Diğerlerinin derleyicisi yok elimde. -
siteye ben giremiyorum şu an.
-
Microsoft Visual Basic olan hojam
-
ama vc++ ta olur zaten kullandıkları dll ler aynı
-
Visual C++ için olan versiyonu kırdım.Derlenmiş örnekleri incelediğimde ayrı ayrı yerlerde kullanılan 3DSTATE.dll 3DSTATE2.dll ve MorfitC.dll dosyalarına ihtiyacı olduğunu gördüm.Bunlar birbirlerine benziyorlar ve bağımsızlar.Her ihtimale karşı ve benzedikleri için hepsini kırıp koydum buraya.Bunun yanında derlenmiş örnekleri incelerken herhangi bir yazı göremedim uygulamada.Başlangıçta ve bitişte nag screen çıkıyordu.Eğer uygulamanın herhangi bir yerinde yazı vs çıkarsa derlediğin dosya ve dll'yi buraya upload et gerekirse bakarım.
http://rapidshare.com/files/37064290/crack_firex.rar.html