3G Bağlantı Sorunu
-
müritler 3g modem aldım ilk kurulumda hata falan verdi neyse bende modemin kendi sitesinden kurulumu falan yaptım.Herşey tamam dedimki :S şimdi de bağlana tıkladığım an bağlantı kesildi yazıyo.3g de şebeke bulamıyo.
ayrıca 3g de şebeke bulamasa bile turkcell interneti seçip bağlanabilmem lazım ama onu seçince de aynı şekilde bağlantı kesildi diyo.. ne yapmam lazım a.q kafayı sıyıracam :/
modem:huawei e180
-
Müşteri hizetlerini bi arayıp küfür etmeyi içini boşaltmayı sonrasında ise teknik destek almayı denedinmi ?
-
en iyisi turkcell müşteri hizmetlerini arayıp 1. derece yetkiliden yardım almak yada paketi aldığın shopa bi sor fazla 3 g kullnan olduğunu sanmıyorum tahribatta
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Müşteri hizetlerini bi arayıp küfür etmeyi içini boşaltmayı sonrasında ise teknik destek almayı denedinmi ?
-----------------------------
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------müritler 3g modem aldım ilk kurulumda hata falan verdi neyse bende modemin kendi sitesinden kurulumu falan yaptım.Herşey tamam dedimki :S şimdi de bağlana tıkladığım an bağlantı kesildi yazıyo.3g de şebeke bulamıyo.
ayrıca 3g de şebeke bulamasa bile turkcell interneti seçip bağlanabilmem lazım ama onu seçince de aynı şekilde bağlantı kesildi diyo.. ne yapmam lazım a.q kafayı sıyıracam :/
modem:huawei e180
-----------------------------modemi aldığın turkcell iletişim merkezinin telefonu nu tcell in sitesinden buluyosun, ve bayideki teknoloji uzmanına bağlanıp kafasını mikiyosun.. :)