3G Bağlantı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

müritler 3g modem aldım ilk kurulumda hata falan verdi neyse bende modemin kendi sitesinden kurulumu falan yaptım.Herşey tamam dedimki :S şimdi de bağlana tıkladığım an bağlantı kesildi yazıyo.3g de şebeke bulamıyo.

ayrıca 3g de şebeke bulamasa bile turkcell interneti seçip bağlanabilmem lazım ama onu seçince de aynı şekilde bağlantı kesildi diyo.. ne yapmam lazım a.q kafayı sıyıracam :/

modem:huawei e180 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Müşteri hizetlerini bi arayıp küfür etmeyi içini boşaltmayı sonrasında ise teknik destek almayı denedinmi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    en iyisi turkcell müşteri hizmetlerini arayıp 1. derece yetkiliden yardım almak yada paketi aldığın shopa bi sor fazla 3 g kullnan olduğunu sanmıyorum tahribatta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Müşteri hizetlerini bi arayıp küfür etmeyi içini boşaltmayı sonrasında ise teknik destek almayı denedinmi ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

xxspiderxx bunu yazdı:

müritler 3g modem aldım ilk kurulumda hata falan verdi neyse bende modemin kendi sitesinden kurulumu falan yaptım.Herşey tamam dedimki :S şimdi de bağlana tıkladığım an bağlantı kesildi yazıyo.3g de şebeke bulamıyo.

ayrıca 3g de şebeke bulamasa bile turkcell interneti seçip bağlanabilmem lazım ama onu seçince de aynı şekilde bağlantı kesildi diyo.. ne yapmam lazım a.q kafayı sıyıracam :/

modem:huawei e180 

modemi aldığın turkcell iletişim merkezinin telefonu nu tcell in sitesinden buluyosun, ve bayideki teknoloji uzmanına bağlanıp kafasını mikiyosun.. :) 

Toplam Hit: 1246 Toplam Mesaj: 5