folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 3G Download Max Hızı Nedir En Sağlıklı Nasıl Test Edebilirim

3G Download Max Hızı Nedir En Sağlıklı Nasıl Test Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merak ettim arkadaşlar geçenlerde download ediyorum 180 kb gördüm yavaş geldi, max download upload hızı nedir ülkemizdeki 3g de ve nasıl detaylıca test edebilirim telefon üzerinden,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Speedtest in mobil uygulaması var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=tr

sanane tarafından 17/Oca/14 11:11 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

speedtest uygulaması var onu kullan hocam. Arka planda internet kullanan uygulamaları kapattıktan sonra test et. ben 9.5 mbps hızı gördüm türkcell hattımla. Türkcell iyidir =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Değerler çöp arkadaşlar avea 5 mb görmedim valla, :)

http://www.speedtest.net/my-result/i/740401293

Farklı bir kaç yerde daha yapayım bakalım ne çıkacak,

Edit: Sadece yerimi değiştirdim 18 mb download hızını gördü, bir yanlışlık filan olmasın arkadaşlar, Kararsız

http://www.speedtest.net/my-result/i/740404803

Robinson_Crusoe tarafından 17/Oca/14 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İsterse 100 megabit olsun kotalı olduktan sonra neye yarar.Ek olarak gece yarısından sonra test yaparsan hız yüksek çıkar.Bu arada fakirliğin lüzumu yok Türkcell kullan hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İsterse 100 megabit olsun kotalı olduktan sonra neye yarar.Ek olarak gece yarısından sonra test yaparsan hız yüksek çıkar.Bu arada fakirliğin lüzumu yok Türkcell kullan hocam.

http://www.tahribat.com/Forum-Vodafone-Aylik-Sinirsiz-Internet-Geri-Geldi-188453/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Avea 1800 mhz frekansı kullandığından ötürü şebeke gücünün değişim göstermesi normal.Bir adım ötede çekiyorken, bir adım sonrası çekmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Hocam teorik olarak 14 mbps hızı geçemiyor diye biliyorum, sen nasıl 18 gördün anlayamadım =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

Hocam teorik olarak 14 mbps hızı geçemiyor diye biliyorum, sen nasıl 18 gördün anlayamadım =)

Bildiğim kadarıyla çift taşıyıcı teknolojisi olan baz istasyonları 42 megabiti görebiliyor.Tabi o anda şebekede fazla kullanıcı yoksa.

Ek olarak Avea'nın değişkenliğine güzel bir örnek :

http://video.uludagsozluk.com/v/avea-98436/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla çift taşıyıcı teknolojisi olan baz istasyonları 42 megabiti görebiliyor.Tabi o anda şebekede fazla kullanıcı yoksa.

Ek olarak Avea'nın değişkenliğine güzel bir örnek :

http://video.uludagsozluk.com/v/avea-98436/

video komediymiş :D Cep telefonundan internet paylaşımını açıp bilgisayardan bağlandığım zaman bu internet hızı çok önemli oluyor. Geri kalan zamanda cep telefonundan kullanırken 8 mbps veya 50 mbps çok farketmeyecektir bence.Zaten akk var :D

Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 10