3G İçin En İyi Operatör
-
Selam gençler,
Kullananlardan, bilenlerden yorum rica ediyorum.
En iyi kapsama alanı, en iyi fiyat, en hızlı bağlantı ve aklınıza gelen diğer özellikler hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.
(Vodafone almayı düşünüyorum ben.)
( Türksel için çok şikayet okudum nette, avea yı hiç bilmiyorum ama bazı arkadaşlarımız vodafone kullanıyor :) )
-
turkcell
-
vodafone
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------
turkcell
-----------------------------3G ihalesinde A Tipi Lisans için en yüksek teklifi Turkcell verirken B tipi lisans ihalesi ise Vodafone'da kaldı. C Tipi ihalesi ise 214 milyon avro ile Avea'nın oldu. 3 G ihalesinde toplam 832 milyon avroluk teklif geldi.
Hız ve kalite A, B, C, D lisanslarına göre değişiklik gösterecek. En hızlı ve en kaliteli görüntü A lisansıda olacak. -
turkcell
-
LeonX bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
turkcell
-----------------------------3G ihalesinde A Tipi Lisans için en yüksek teklifi Turkcell verirken B tipi lisans ihalesi ise Vodafone'da kaldı. C Tipi ihalesi ise 214 milyon avro ile Avea'nın oldu. 3 G ihalesinde toplam 832 milyon avroluk teklif geldi.
Hız ve kalite A, B, C, D lisanslarına göre değişiklik gösterecek. En hızlı ve en kaliteli görüntü A lisansıda olacak.
-----------------------------yok görüntü değil olay, mobil internet...
-
LeonX bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
turkcell
Hız ve kalite A, B, C, D lisanslarına göre değişiklik gösterecek. En hızlı ve en kaliteli görüntü A lisansıda olacak.
-----------------------------ahahahhaa
bak bakalım son kullanıcıya verdikleri hızlara :)
-
kullandiginiz kazik operatoru sormamis adam. 3g hizinda en iyisini sormus. tabiikide vodafone.
-
paran varsa turkcell ,
olmadı vodafone.
vodafone ile 3g den nete çok ucuza girersin.görüntülü görüşmeside iyidir.daha bi sorun yaşamadım
-
kukunku bunu yazdı:
paran varsa turkcell ,
olmadı vodafone.
vodafone ile 3g den nete çok ucuza girersin.görüntülü görüşmeside iyidir.daha bi sorun yaşamadım
-----------------------------sikayetvar.com da, türkselin şikayetleri vodafonun 2 katı :D
valla faturasız 4-5 GB paket olsa yapışcam vodafone ama 1 GB var sadece :( mecburen ondan alcam şimdilik...