folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 3G İnternet Kesintisiz Mi ?

3G İnternet Kesintisiz Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yurtta kaldığım için, kaldığım yurdun bağlantısında 3-4 saatte bir saniyelik internet kesintileri oluyor.Bu normal internet kullanımımı etkilemiyo fakat oynaladığım online bir oyun olduğu için saniselik bir kesinti de bile direk oyundan düşüyorum. merak ettiğim; 3g internet kullanan arkadaşlar bağlantının hızı vs. hiç önemli değil , kesinti ya da devamlılık bakımından nasıl buluyorsunuz internetinizi ? yalnızca normal internet kullanımı için kullananlar cevap vermesinler lütfen. çünkü saniyelik bir kesinti olsa farkına varamazsınız.

benim gibi yalnızca 3g interneti online oyunlar için kullanan arkadaşlara sorum; varsa şikayetleriniz ve kullandığınız sağlayıcı hangisi, ya da memnun musunuz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

hocam online oyuna kotası dayan gibi gelio 3g nin ama tam bi bilgim yok

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kotası önemli değil. bağlantının gün içinde kopup kopmadığını merak ediyorum hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bende aveanın 500mb kotalı zımbırtısından var. kotalı olduğu için başkasından sömürüyorum şu an :|

hızı 4 mbte kadar çıkabiliyo arasıra (eğer 3g çekiyosa). ben en fazla 5-6 saat kullandım aralıksız. kesinti olmadı hiç. 7 saatten sonrasını bilemem :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

bilmiorum hocam ama sırf oyn için  o kadar paraya değmez gibi geliyor.

kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur ne desem yalan olur çünkü

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bence kesintinin kaynağını bulup gidermek daha hesaplı olur. Bilgisayar bölümünden arıza tipli birini bul ve araştır biraz. 3G zımbırtısı bende 4 kademe çektiği halde çokta hızlı değil. Eğer kablosuz giriyorsan yurtlarda sık karşılaşılan sorundur kesintiler zira 1 AP ye teorik olarak 13, pratikte ama 3-4  kişden fazlası bağlanınca kesintiler olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

turkcell kullandım 2 sene kardeşim. çok kesilmeler oluyordu, modemdende olabilir ama çok kesiliyordu. vodafone geçtim, 1 ay oldu alalı 1 kere kesildi oda kendi şahsi zorlamamdan kaynaklı. 

vodafone sınırsız 3g internet her derde deva bu konuda.

edit: arada online halflife oynuyorum 30 kişi bile olsa kasmıyor.

Düşünüyorum, o halde varım.
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 7