3G İnternet Kesintisiz Mi ?
-
Yurtta kaldığım için, kaldığım yurdun bağlantısında 3-4 saatte bir saniyelik internet kesintileri oluyor.Bu normal internet kullanımımı etkilemiyo fakat oynaladığım online bir oyun olduğu için saniselik bir kesinti de bile direk oyundan düşüyorum. merak ettiğim; 3g internet kullanan arkadaşlar bağlantının hızı vs. hiç önemli değil , kesinti ya da devamlılık bakımından nasıl buluyorsunuz internetinizi ? yalnızca normal internet kullanımı için kullananlar cevap vermesinler lütfen. çünkü saniyelik bir kesinti olsa farkına varamazsınız.
benim gibi yalnızca 3g interneti online oyunlar için kullanan arkadaşlara sorum; varsa şikayetleriniz ve kullandığınız sağlayıcı hangisi, ya da memnun musunuz ?
-
hocam online oyuna kotası dayan gibi gelio 3g nin ama tam bi bilgim yok
-
kotası önemli değil. bağlantının gün içinde kopup kopmadığını merak ediyorum hocam.
-
bende aveanın 500mb kotalı zımbırtısından var. kotalı olduğu için başkasından sömürüyorum şu an :|
hızı 4 mbte kadar çıkabiliyo arasıra (eğer 3g çekiyosa). ben en fazla 5-6 saat kullandım aralıksız. kesinti olmadı hiç. 7 saatten sonrasını bilemem :) -
bilmiorum hocam ama sırf oyn için o kadar paraya değmez gibi geliyor.
kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur ne desem yalan olur çünkü
-
Bence kesintinin kaynağını bulup gidermek daha hesaplı olur. Bilgisayar bölümünden arıza tipli birini bul ve araştır biraz. 3G zımbırtısı bende 4 kademe çektiği halde çokta hızlı değil. Eğer kablosuz giriyorsan yurtlarda sık karşılaşılan sorundur kesintiler zira 1 AP ye teorik olarak 13, pratikte ama 3-4 kişden fazlası bağlanınca kesintiler olur.
-
turkcell kullandım 2 sene kardeşim. çok kesilmeler oluyordu, modemdende olabilir ama çok kesiliyordu. vodafone geçtim, 1 ay oldu alalı 1 kere kesildi oda kendi şahsi zorlamamdan kaynaklı.
vodafone sınırsız 3g internet her derde deva bu konuda.
edit: arada online halflife oynuyorum 30 kişi bile olsa kasmıyor.