3G Usb Dongle Modem Yazılımı Portable Yapılabilirmi?
-
3g usb dongle modem yazılımı portable yapılabilir mi? Avea, Vodafone, Turkcell operatörlerinin sağladığı usb modemlerden herhangibirini portable yapmayı denedinizmi?
-
Up, up, up ,up...

-
ollmaz kardeşim. olur ama anlık simkartla iletim sağlandığı için olmaz. sim kartı kopyalarson olur. o da napsıl olur aynı anda bağlantı sağlanamaz. yani eşşek yüküyle uğraşıp yapsan da bi işe yaramaz.saygılar
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------
ollmaz kardeşim. olur ama anlık simkartla iletim sağlandığı için olmaz. sim kartı kopyalarson olur. o da napsıl olur aynı anda bağlantı sağlanamaz. yani eşşek yüküyle uğraşıp yapsan da bi işe yaramaz.saygılar
Sanırım niyetimi anlamadın; ben 3 g modemi taktığımda programı install etmek yerine yanımda taşıdığım usb belleği takarak programı oradan çalıştıracağım. Böylece servise gittiğimde interneti olmayan her müşteri bilgisayarına ayrı ayrı yazılım yükleyip kaldırmak zorunda kalmayacağım. -
Oskar bunu yazdı:
Sanırım niyetimi anlamadın; ben 3 g modemi taktığımda programı install etmek yerine yanımda taşıdığım usb belleği takarak programı oradan çalıştıracağım. Böylece servise gittiğimde interneti olmayan her müşteri bilgisayarına ayrı ayrı yazılım yükleyip kaldırmak zorunda kalmayacağım.
-----------------------------haa pardon hocam kafa basmıyo bazen. marka model operatörü sölersen bulunabilitesi var. yapabilirsin.
-
joe_black bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
Sanırım niyetimi anlamadın; ben 3 g modemi taktığımda programı install etmek yerine yanımda taşıdığım usb belleği takarak programı oradan çalıştıracağım. Böylece servise gittiğimde interneti olmayan her müşteri bilgisayarına ayrı ayrı yazılım yükleyip kaldırmak zorunda kalmayacağım.
-----------------------------haa pardon hocam kafa basmıyo bazen. marka model operatörü sölersen bulunabilitesi var. yapabilirsin.
-----------------------------Hocam her program portable yapılamıyor, turkcell avea vodafone arasında tercihi portable yapılabilir olan yönünden yapacağım. Sizler elinizdeki 3g modem yazılımını portable hale getirmeyi deneyerek bu soruma cevap bulabilirsiniz.
-
usta ulu googlea sor taşınabilir program yapma die. o proyu bulamazsan bana de bulum. şimdi şöyle oluyo proyu açıyon sonra portable yapmak istediğin proyu seçiyosun. extract dediğinde direkt u3 prosu olarak yapıyo. onu da u3 özellikli flash varsa ona at. daha sonra flashı takıyoun u3 açılıyo. programlardan o proyu seçip tıkladın mı direkt pcye kuruyo. sanırım bunu yapmak istiyosun dimi?