3G Watchdog İnternet Data Sayacı Hakkında?
-
Hocalar telefondan internete girdiğim günden bu yana 3g watchdog çalışıyor ve yaklaşık 205 mb gibi bir değere ulaştı bugün.(yaklaşık 20 günlük kullanımda). Vodafone online self servisden internet kullanım detayına baktığımda ise 84.05 mb gibi bir değer görünüyor. Arada ciddi bir fark var. Bu farkın nedenini anlayamadım. Vodafone da son 48 saatlik bilgi işlenmemiş olabiliyor ama bu zaman diliminde zaten bu aradaki fark kadar interneti kullanmış olmam mümkün değil.
Şimdi size sorum Watchdog kullanan müridler sizde de böyle ciddi farklar var mı? Programda bi sıkıntı mı var?
-
ben kullanıyorum da böyle bi şey yaşamadım gayet makul hesapladı/hesaplıyor
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------ben kullanıyorum da böyle bi şey yaşamadım gayet makul hesapladı/hesaplıyor
-----------------------------
Hocam programdaki verileri fatura ya da online işlemlerdekiyle kıyasladın mı? -
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
ben kullanıyorum da böyle bi şey yaşamadım gayet makul hesapladı/hesaplıyor
Hocam programdaki verileri fatura ya da online işlemlerdekiyle kıyasladın mı?
-----------------------------online işlemlerden kıyaslamadım da kalan paket şeklinde sms alıyorum ordan doğru çıkıyo yani programın bi yamuğunu görmedim.. telefon ne?
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------online işlemlerden kıyaslamadım da kalan paket şeklinde sms alıyorum ordan doğru çıkıyo yani programın bi yamuğunu görmedim.. telefon ne?
-----------------------------hmm anladım hacım. telefon htc wildfire s bu arada