3Gbdan 4Gb Kotaya Arttırılmasını Kim İstedi :S
-
müritler, ben 29ytllik kotalı adsl kullanıyorum, bu 4gb dalgasını çıkarttılar o kadar sevindim ki "aha tamamdır kotayı daha ne olursa olsun aşmam" diye düşünmüştüm, çünkü sürekli 3200mb ile 4000mb arası bir kullanım miktarım oluyordu.
Neyse konuya gelelim; hala aynı oranda ve aynı vakitlerde kullanıyorum, hiç bir farkım yok kotayı 4gba yükselttiklerinden, hep aynı şeyleri yapmaya devam ediyorum, gelin görün ki, her nasıl oluyosa bu sefer 4.500 - 5000 gb civarı geliyor!!! Şimdi bana "hastir lan görmüşsün 4gb kotayı her tarafa abanmışsın" diyenleriniz olabilir, amma!!! her nedense arkadaşlarımda aynı orantılarda kotalarını aşmışlar, artık 4gbı aşıyoruz, bu telekom bize ibnelik mi yapıyor? İnanın öyle tiksinti duydum ki artık, en sonunda cafelerden girmeye başlayacağım. Bu özelleştirme davası ile yabancı şirkete devretmeleri hiç hoşuma gitmemişti zaten...
-
valla hak vermemek mümkün deil ben her ay kotayı geciyorum fazla bi seyDe indmiyorum... ßu ttnet ruhsal bozukluk bile yapdi 600mb'dı 60gb diye okdugum bile oldu :D az kalsın altıma ediordum :D korkudan :D
-
Doğrudur hacım ben inanıyorum sana şahsen çünkü başıma geldi götünden kota uyduruyo ipnatörler 6Gb kotalıydım nan bi geldi 9Gb indirmişim neler anlattım neler ne diller döktüm orossssssssspu çocuklarına yok kardeşim indirmişsin ben anlamam dediler geçtim kotasıza varsa imkanın hemen geç yoksa kota aşım parası kotasız üyelikten fazlaya geliyo a.Q
Son Gelen Kayıt Zamanı 26-06-2007 14:11:05 Bağlantı Yapılan IP Adresi 85.103.242.94 Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2007 Nisan 943.924.997
(900,197 MB)23.063.562.272
(21,48 GB)2007 Mayıs 1.187.765.707
(1,106 GB)26.493.289.557
(24,674 GB)2007 Haziran 1.278.517.528
(1,191 GB)25.001.910.071
(23,285 GB)
Ohhhhhh böyle çıkartırım işte acısını o.Çocukları sizi :D -
telekoma kafam girsin!!!! (en radikal yorum)
-
Aq doğru söylüyorsun,bende biri accountu çaldı kotama girdi(ama artık işede yaramıyo) gibisinden düşünüyodum.Aq bu ay 4gb indirdim,baktım biraz geçmişim hadi 5e tamamlayım dedim,lan bi baktım 6gb olmuş aq.Dün sabah 6.047gbtı hiç bişey yapmamama rağmen bu sabah 6.11gb olmuştu.Aqdumun çocukları extradan ekliyor galiba.Gidip telekomun ege merkezine molotof falanmı atsam acabaki?
-
TeLekomun Şimdiye Kadarki Bütün KampanyaLarında Hep Kazağı Yiyen BizLer oLuyoruz a.q VaLLa aLLah Sonumuzu Hayretsin. Sırf TeLekom Yüzünden Küfürbaz oLduk a.q
-
bendede 4 gb kotalı var cidden arada bir geçiriyolar fazladan. kotayı aşacağıma int. cafeye gidip ordan indiriyorum daha ucuza geliyor :)
-
sırf telekoma ipnelik olsun diye 256 sınırsız baglattım.. 7/24 download var haftada 5 saat bazen kapatıyorum bilgisayarı onun haricinde full download.. 256 biraz yavas indiriyo ama olsun aq xD 10haziranda mı ne baglandı internet az önce baktım 20gb a yakın download yapmısım.. sınrsz 256dan snrsz 1024e ckıcam o zman türk tekelomun anasnı daha beter zükücem.. sırf telekoma gıcıklık olsun die sahin-knın 27 filmini bile cekiyorum suan aq xD
-
en dikkat ettiğimiz ay bile aşıyoz kotayı nasıl oluyo anlamadım henüz...
-
valla hocalar artık bende kotalı kullanıyorum... yükleyecek birşey bırakmadım ki kotasıza geçeyim :D ama baktım güzel şeyler var.. flashdisk diye güzel bi nimet var.. giderim arkadaşın int. cafesine ordan yüklerim sonra flashdiske atarım evimde kullanırım.. :) kotayıda aşmamış olurum.. zaten youtube dan video falan izleyenleriniz varsa kol gibi giriyor benden söylemesi ;)
-
valla benim başıma hiç gelmedi böyle bir olay ama bildiğim kadarı ile Telekom bağlantıları filtreledi başkası senin şifreni bilse bile senin yerine indiremez ama bir çok kişi "wireless" bağlantı kullandığından ve gerekli önlemleri almadığından başkası onun bağlantısından faydalana biliyor. yada bir çok kişi update yapan oyunlar oynuyor, wow , knigt online , tarzı ve bu update leri hiç kahale almıyorlar bende bir ara line age 2 indirmiştim 3 GB oyun felandı 1 haftada update olayı yüzünden 3 GB idi koya ozaman 5 GB olmuştu bende ozaman bayağ bir sinirlenmiştim ama bu olayda telekomun bir hatası yok bana göre en büyük aptallığı telekomun yönlendirme yapmaması misal kotayı tamamladınmı 'IE' de seni bir sayfaya yönlendirecek Kotayı tamanladınız bundan sonra ki, kota aşımından para alınacaktır gibisinden ama nasıl bir hizmet veriyorlar ise "çokta tın" felsefesinden gidiyorlar. bence kota lı bağlantı kullanan arkadaşlar internetten bağlantıyı takip etmek gibi yani ne kadar kota harcadım nekadar daha harcaya bilirim gibisinden programlar sayesinde bence azda olsa kendilerini takip edebilir.