3TB WD Green HDD 160TL
-
Bu fırsatı kaçırmayın.
http://forum.donanimhaber.com/m_99413049/tm.htm
Not:İlanın benim ile ilgisi yoktur sadece ihtiyacı olan arkadaşlar faydalansın diye paylaştım. -
(Hocalar bir parantez açsam.) Garanti sorgulama işi nasıl yapılıyor. Garanti belge faturası falan yok ama
Microsoft Wireless Desktop 3000 Kablosuz Klavye Mouse Set var garantisi devam ediyor olması lazım ama nasıl kontrol edebilirim
-
Microsoft sitesinde vardır mutlaka bi garanti sorgulama veya müşteri hizmetleri.
-
Fiyat elbette iyi ama şöyle bi düşününce;
3 Tb harddiske yedeklediğim ne varsa atarım. Benim için özel olan çocuklarımın, ailemin fotoğrafları ve videoları da dahil buna. Uçtuğunu düşünürseniz elinizde ne varsa gidecektir. Bunun yerine paraya kıyıp en azından 2 tane 750 Gb/1 Tb yedekleme ünitesi almak daha mantıklı bence.
Hele garantisi olmayan ürün için bişey demiyorum. Yedekler uçtuğu gibi harddisk de gider...
-
aynısından bende vardı elimde patladı. hemde garantisi vardı.
zora gelmiyor bu diskler. bok gibi veri hızı var. 1 hafta sabaha kadar torrent çektim gümledi.
10 yıllık hdd 10 yıldır hizmet veriyor hala tık yok mk.
şu yüksek kapasiteli hdd ler beni sevmiyor. belki 5 tane aldım hepsi patladı elimde.
artık disk filan uğraşmıyorum. süper sistemde 80 gb hdd kullanıyorum başım ağrımıyor. hemde ide :D
-
satış iptal olmuş . Bendede 2 tane 1 tb lık dahili hdd var . Takıyorum donanımsal olarak çalışıyor ama pcde gözükmüyor , yedek parça olarak kullanırım yada ben tamir ederim diyen varsa 25 tl ye bırakırım.
-
su hdtune programi harici hard usb disk olarak takilincada destekliyor mu?
Full link olan varsa cok makbule gecer :)
-
Hazır hdd konusu açılmışken ssd'ler pahalı olduğundan 2.5" shdd alacağım, kullananlar performanstan memnun mu?
Mağazarladaki ürünlerin tamamı 5400 rpm disk + flash mem. şeklinde. Önerebileceğiniz ürün var mı?
Balyoz99 tarafından 13/Kas/14 17:00 tarihinde düzenlenmiştir -
hellboy4tr bunu yazdı
su hdtune programi harici hard usb disk olarak takilincada destekliyor mu?
Full link olan varsa cok makbule gecer :)
https://yadi.sk/d/nrIQ78AF9yVTs