4 Ay Özeti :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Evet Tahribat müridleri , mürideleri... buraya yazmayalı uzun süre olmuştu...okuyordum arada ama yeniden yazacak durumdayım şu anda... içimden gelenleri...

İlk gördügümde ne güzel bir kız demiştim , dün gibi aklımda... sanırım 4, 4.5 ay falan oluyor. Ama cesaret edememiştim konuşmaya. Beklemiştim.Bekledim. İçimde büyüdü yarattığı duygular, bir yengeç burcunun duygusallıkta nasıl tavan yapabilecegini gösterdi sonra... gördügüm zaman mutlu, konustugum zaman heyecandan titriyordum.Daha çok tanımıyordum ama yinede bu duyguları yaşatabiliyodu bana...Arkada çalan Ahmet Kaya - Ay Gidiyor dan olsa gerek, gözlerim doluyor...Kendimi açıyorum sonra , konuşmalısın yoksa kendine zarar vermeye başlayacaksın diyorum ve konuşuyorumda...Olmaz, olmaz , olmaz... yaptıgım 1-2 şeyden sonra duyduklarıma ' benim suçum ' diyorum.. hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama o ordayken ve üzülürken,kendini bir lavuk için parçalarken rahat edemiyorum...Konusmaya devam ediyorum , zaman zaman tutamayıp kendimi açmaya da...Olmaz olmaz olmaz.. bunları duymak acıtmaz hale geliyor bi yerden sonra. ama bir gün beni 2 saniyede bulutların üstüne çıkaran şeyi duyuyorum,hissediyorum,görüyorum... o masumlukta farkediyorum ve sonra dile dökülüyor zaten.. Olabilir Olabilir Olabilir...elimden geleni yapıyorum... kötü davranmamak için, bi yandan da birlikte olabilmek için...Farketsede etmesede nice şeyler yapıyorum onun için... önemi yok.yine olsun yine yaparım..Herşey çok güzel gidiyor.Gördügümüzde birbirimizi gülümsüyoruz..Konusmasakta anlasıyoruz...2mizde olsun istiyoruz ama korkuları izin vermiyor...Eskiden canını acıtanlara kafayı takmıs öylece bekliyor...Hayattaki 4S kuralı yine mi işliyor? biliyorum sevdigim zaman üzülecegimi, neden tutamıyorumki kendimi? neden tutuyorki kendini mutlu olmak için? bekliyorum bekliyorum bekliyorum...herşeyin çok güzel gittigi şu son 3-5 günde gelen bir mesajla tekrar yerle bir oluyorum... Olmayacak Olmayacak Olmayacak... Zorlasammı zorlamasammı diye düşünüyorum... ne güzel söylemiş şair , Söylesem tesiri yok , sussam gönül razı değil...

Ben inadına seni üzmemeye çalışıcam , geçmişte sana yapılanlara inat , hayatın attıgı bu kazıga inat , üzmemeye çalışıcam...Benim potansiyelimdeki bi insan başkası olsaydı bu hayatı sana dar ederdi... ama sana edemiyorum...üzmüyorum seni , hayata inat... ama hayatında da olmak istemiyorum.. ne zaman ben senin hayatından çıksam peşimi bırakmıyosun...Bana acı çektirmekten mi hoşlanıyosun? bilmiyorum...Tek bildigim , sevdigim...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ve arayıp benden uzak durmasını söyledigim insan... affet beni

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    abi seviyorsun peki nedne uzak durmasını istiyorsun..zorlasana kendini..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GanyMade
    GanyMade's avatar
    Erkek

yok hacı.. aynısı başımdan geçti  4 gün oldu ayrıldık.. valla çok seviyoduk da  bi baltaya sap olmucak bi ilişkiymiş.. hani zaman ilacıdır... bence biraz da bu duruma senle ayrılmış olmasını göz önünde  tut ve onun için atan kalbini durdur..

yanlış anlama  sen yaşa  

Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 4