4 Gb Büyük .İso Film Dosyalarını Nasıl Bölebilirim
-
-
Hocam winrar varsa, dosyaya sağ tıkla arşive ekleye tıkla.. Orda ciltlere böl var oraya bayt cinsinden miktar gir veya DVD+R yazan seçeneği seç DVD ye uygun şekilde iki parta ayırır. Tabi DVD playerda bu şekilde oynatamazsın.. O ayrı bi konu...
-
Bana ayrı olan konusu lazım üstadım :) 8 gb dvd ye yazdığım da ya da sanal sürücüyle okutuyorum ama bana hem pc de hemde dvd de izlene biliyor olması lazım,
-
Hocam ya dediğin gibi çift katman dvdye yazcaksın ya da tekrar ripleyeceksin, tekrar riplemek uzun iş,yoksa direk bölebileceğini sanmıyorum.. Uğraştığına değmez..
-
hmm hocam ben yapmıştım geçen sene , 8gb'lık opeth konseri vardı lamentations dvd'si vardı böldüm çatır çatır neyle böldüğümü sorarsan
google a DVD9 to DVD 5 yazmıştım çıkan sonuçları değerlendirmiştim , bişeler çıkmıştı , uzun sürmüyo hemen bölüyo 10 15 dakkaya :)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------hmm hocam ben yapmıştım geçen sene , 8gb'lık opeth konseri vardı lamentations dvd'si vardı böldüm çatır çatır neyle böldüğümü sorarsan
google a DVD9 to DVD 5 yazmıştım çıkan sonuçları değerlendirmiştim , bişeler çıkmıştı , uzun sürmüyo hemen bölüyo 10 15 dakkaya :)
-----------------------------Hd ci adam hemen belli oluyor :P Üstadım zorla şu hafızanı yüzbinlerce sonuç içerinde bırakma beni nedir adı hatırla yav,
-
deamon işe yarar kanımca
Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 7