folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder 4 Gb Büyük .İso Film Dosyalarını Nasıl Bölebilirim

4 Gb Büyük .İso Film Dosyalarını Nasıl Bölebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elimde uzantısı .iso olan ortalama 6 gb gelen dvd filmler var, bunları 4 gb bölmek istiyorum nasıl yapacağım .mkv .avi olsa ayarlarım ama .iso da hiç yapmadım nasıl yapmam gerek ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Hocam winrar varsa, dosyaya sağ tıkla arşive ekleye tıkla.. Orda ciltlere böl var oraya bayt cinsinden miktar gir veya DVD+R yazan seçeneği seç DVD ye uygun şekilde iki parta ayırır. Tabi DVD playerda bu şekilde oynatamazsın.. O ayrı bi konu...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bana ayrı olan konusu lazım üstadım :) 8 gb dvd ye yazdığım da ya da sanal sürücüyle okutuyorum ama bana hem pc de hemde dvd de izlene biliyor olması lazım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Hocam ya dediğin gibi çift katman dvdye yazcaksın ya da tekrar ripleyeceksin, tekrar riplemek uzun iş,yoksa direk bölebileceğini sanmıyorum.. Uğraştığına değmez..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

hmm hocam ben yapmıştım geçen sene , 8gb'lık opeth konseri vardı lamentations dvd'si vardı böldüm çatır çatır neyle böldüğümü sorarsan

google a DVD9 to DVD 5 yazmıştım çıkan sonuçları değerlendirmiştim , bişeler çıkmıştı , uzun sürmüyo hemen bölüyo 10 15 dakkaya :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------

hmm hocam ben yapmıştım geçen sene , 8gb'lık opeth konseri vardı lamentations dvd'si vardı böldüm çatır çatır neyle böldüğümü sorarsan

google a DVD9 to DVD 5 yazmıştım çıkan sonuçları değerlendirmiştim , bişeler çıkmıştı , uzun sürmüyo hemen bölüyo 10 15 dakkaya :)

-----------------------------

Hd ci adam hemen belli oluyor :P Üstadım zorla şu hafızanı yüzbinlerce sonuç içerinde bırakma beni nedir adı hatırla yav,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    deamon işe yarar kanımca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1639 Toplam Mesaj: 7