folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 4 Gb Usb Bellek 1.14 Gb Gözüküyor

4 Gb Usb Bellek 1.14 Gb Gözüküyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar 4 gb usb belleğim var buna pardus 2011.1 kurdum usb den boot ettirdim şu an usb belleği tekrardan formatladım formatladıktan sonra belleğin kapasitesi 1.14 gb düştü ne yaptıysam bunu değiştiremedim bu durumu nasıl düzelte bilirim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HP USB Disk Format Aracı ile durumu çözdüm arkdaşlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Şimdi pardus kurduğun için flash diske büyük ihtimalle önce ext dosya formatlarından birine formatlanmıştır.

Sen 2. defa formatladığında windows üzerinden formalıyorsan windows ext dosya sistemlerini desteklemez.

Bide bi linux sürümü üzerinden ya da harici disk partition tool lardan biriyle format atmayı dene.

edit:Çözülmüş :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 3