folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 4 Günlük İnternet Kesintisinin Zararı 90 Milyon Dolar

4 Günlük İnternet Kesintisinin Zararı 90 Milyon Dolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu günlerde tüm dünyanın konuştuğu Mısır’daki yönetim karşıtı gösteriler tüm şiddetiyle devam ediyor. Yönetim karşıtlarıyla polis arasında başlayan isyan, iktidar destekçilerinin de sokaklara inmesiyle başka bir boyuta taşındı. Tüm bu olaylar nedeniyle ülke genelinde internet bağlantısı kesildi.

Muhaliflerin düzenlediği gösteriler nedeniyle Mısır Hükümeti tarafından engellenen telekomünikasyon ve internet hizmetleri ülkeye 65 milyon Euro (90 milyon Dolar) kaybettirdi. 4 günden fazla süren kesinti uluslararası ve yerel teknoloji şirketlerine büyük zarar verdi. İletişim hizmetlerinin kesik olduğu her günün ülkeye zararı ise yaklaşık 17 milyon Dolar olarak açıklandı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

vay amk :) birde bize lazım böyle bi isyan .

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

harddeath0070 bunu yazdı:
    -----------------------------

ağzından yel alsın, cahil cahil konuşmayın,

şuanda orada can tehlikesinin yanı sıra, üretim sıfır, ekmek bulmak zor, tüketim, yağma, hırsızlık, gasp, insanlar gıcık olduğu birini öldürebilir arada kaynar, birbirlerinin malına namusuna tecavüz edebilir arada kaynar, o ülke en az 10 yıl geriye gitti.. en önemli ihtiyaç güvenliktir. insan güvenli değilse hiçbişey yapamaz düşünemez, çalışamaz üretemez, ileriye gidemez. bizden uzak olsun.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

şuanda orada can tehlikesinin yanı sıra, üretim sıfır, ekmek bulmak zor, tüketim, yağma, hırsızlık, gasp, insanlar gıcık olduğu birini öldürebilir arada kaynar, birbirlerinin malına namusuna tecavüz edebilir arada kaynar, o ülke en az 10 yıl geriye gitti.. en önemli ihtiyaç güvenliktir. insan güvenli değilse hiçbişey yapamaz düşünemez, çalışamaz üretemez, ileriye gidemez. bizden uzak olsun.

konu kaymasın tamam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Acele etme 10-15 sene sonrasına kesin çıkacak.Ama ne kadar erken olursa biraz daha kolay,daha az acılı,daha az sancılı olur.Daha kısa sürer ve ülke gerçekten o zaman ileriye gitmeye başlar.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

konuya kaymamak adına susyorum cnm :) da şu anda ülkede herhangi bi ihtilal olmamasına karşın insanlar aç ve sokakata rahat yürüyemiyoruz :) sadece namus güvenliğimiz yerinde gerisi zaten mısırdan farkımız yokki zengin fakir arasında uçurum almış başını gidiyo :).

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

nasıl bir isyansa hükümet bu kdar büyük karar almış :|

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 7