folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 4 Haneli Numaralara Mesaj Gönderememe Sorunsalı..

4 Haneli Numaralara Mesaj Gönderememe Sorunsalı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Operatör: Vodafone

Telefon Modeli: LG G3

Android Sürüm: 6.0 

7000'e tam paketimi sorgulatacaktım karşıma " 7000'e mesaj göndermek ücret alınımına sebep olabilir " yazıyordu.

Ben de ASLA İZİN VERME yazısına bastım ve şimdi 7000'e hiçbir mesaj gönderemiyorum . ÜStelik sadece 7000 değil. 7580 başta olmak üzere hiçbir 4 haneli numaraya msj atamıyorum.. 

Ne yapmam gerekiyor ? 

İnternetteki hemen hemen bütün kaynakları taradım. Ama çözüm yolu bulamadım.. Çare TBT olur İnşallah... 

"Ayarlar / uygulamalari yonet / tumu / mesaj

Yukardaki yolu izledikten sonra servis icinde hicbir zanan izin verme secenegini daima izin ver olarak degistirmeniz gerekir."  gibisinden çözüm önerileri sunanlar var ama android 6 sürümünde böyle bir şey yok. 

Uygulama Bilgilerinden "Mesaj" butonuna tıklıyorum. Karşıma bu çıkıyor.

Burdan "İzinler" kısmına tıkladığımda ise aşağıdaki görselle karşılaşıyorum.

Burdan kısımlara girilmiyor. Sadece tik yapıp engelliyon ya da izin verebiliyorsun. Sağ üstte 3 noktaya tıkladığımda "Tüm İzinler" seçeneği var. Ona tıkladığımda  ise bununla karşılaşıyorum.. 

Burdan "SMS MESAJLARI GÖNDER" seçeneğine tıkladığımda ise böyle bir metin çıkıyor.. 

Vodafone Müşteri hizmetlerini aradım. İnternetteki dökümanların aynısı söylediler. Ben Uygulamalar kısmında bu seçeneği göremiyorum dediğinde sizi Teknoloji servisime aktaralım dedi. Teknoloji servisi de işin içindne çıkamayınca LG nin müşteri numarasını bana verdiler. BEn de LG yi aradım. Bu Android sürümüyle ilgili bir sorun biz yardımcı olamayız dediler. Alın size sorun !!! Nasıl halledeceğim ben bu sorunu arkadaşlar ?

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

fabrika ayarlarına döndürsen ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://teknodestek.com.tr/android-telefonlarda-4-haneli-numaralara-mesaj-yollayamama-problemi/

https://forum.vodafone.com.tr/t5/Samsung/Android-Cihazlarda-4-Haneli-numaralara-sms-g%C3%B6nderememe-sorunu-hk/td-p/244047

bunları denedin mi ?

pardon  6ymış senin ki  geliştirici seçeneklerine baktın mı ?

KaptaN tarafından 21/Şub/16 18:53 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging

bunu yükle. Bi sms at izin ver bu sefer sonra ister kaldır ister kullan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

@livane Fabrika ayarlarına dönmek istmeiyorum hocam. Teşekkürler.. 

@Kaptan Aynen Hocam. Sürüm 6 olduğu için zaten yapamadım. Teşekkürler yine de ilginiz için. 

@mkyb Hocam dediğiniz gibi Messenger programıni yükledim. "Her Zaman İzin Ver" seçeneğini tıkladım. 7000'e mesaj yolladım oldu. Ama uygulamayı kaldırdığımda normal Mesaj uygulamasıyla yine mesaj yollamama sorunu devam ediyor. Mecburen tkrr yükledim Messenger uygulamasını böyle kullanmaya mecburum gibi görünüyor. Başka çözüm yolu var mı acaba diye tkrr sormak istiyorum.. Ayrıca çok teşekkürler. En azından kısmı de olsa sorunu çözmeme yardımcı oldunuz.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    ZeNRoM bunu yazdı

@livane Fabrika ayarlarına dönmek istmeiyorum hocam. Teşekkürler.. 

@Kaptan Aynen Hocam. Sürüm 6 olduğu için zaten yapamadım. Teşekkürler yine de ilginiz için. 

@mkyb Hocam dediğiniz gibi Messenger programıni yükledim. "Her Zaman İzin Ver" seçeneğini tıkladım. 7000'e mesaj yolladım oldu. Ama uygulamayı kaldırdığımda normal Mesaj uygulamasıyla yine mesaj yollamama sorunu devam ediyor. Mecburen tkrr yükledim Messenger uygulamasını böyle kullanmaya mecburum gibi görünüyor. Başka çözüm yolu var mı acaba diye tkrr sormak istiyorum.. Ayrıca çok teşekkürler. En azından kısmı de olsa sorunu çözmeme yardımcı oldunuz.. 

ayarlar uygulama kısmına gel bır yerde uygulama tercıhlerını sıfırla olacak sıfırla aynı ıznı bır daha ıstıyecek 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

messenger seçeneklerde engellenen kişiler var mı? varsa oradan sil. yoksa

ayarlar uygulamalar messenger depolama ya  girip verileri sil de. arşivindeki mesajlar silinebilir. önemliyse önce yedekle.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı

messenger seçeneklerde engellenen kişiler var mı? varsa oradan sil. yoksa

ayarlar uygulamalar messenger depolama ya  girip verileri sil de. arşivindeki mesajlar silinebilir. önemliyse önce yedekle.

Hocam Engelleme listesi boş. Ayarlar - Uygulamalar - Mesaj - Depolama - Verileri Temizle + Önbelleği Temizle << sçeeneklerindne ikisini de denedim. Olmadı malesef. Teşekkürler yine de ilginiz için. 

@kady dediğiniz yerden uygulama bilgilerini sıfırladım. Yine de olmadı hocam. Teşekkürler size de ilginiz için. 

Toplam Hit: 2881 Toplam Mesaj: 8
4 haneli numara mesaj gönderememe sorunsalı