4 Haneli Numaralara Mesaj Gönderememe Sorunsalı..
-
Operatör: Vodafone
Telefon Modeli: LG G3
Android Sürüm: 6.0
-
fabrika ayarlarına döndürsen ?
-
http://teknodestek.com.tr/android-telefonlarda-4-haneli-numaralara-mesaj-yollayamama-problemi/
bunları denedin mi ?
pardon 6ymış senin ki geliştirici seçeneklerine baktın mı ?
KaptaN tarafından 21/Şub/16 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging
bunu yükle. Bi sms at izin ver bu sefer sonra ister kaldır ister kullan.
-
@livane Fabrika ayarlarına dönmek istmeiyorum hocam. Teşekkürler..
@Kaptan Aynen Hocam. Sürüm 6 olduğu için zaten yapamadım. Teşekkürler yine de ilginiz için.
@mkyb Hocam dediğiniz gibi Messenger programıni yükledim. "Her Zaman İzin Ver" seçeneğini tıkladım. 7000'e mesaj yolladım oldu. Ama uygulamayı kaldırdığımda normal Mesaj uygulamasıyla yine mesaj yollamama sorunu devam ediyor. Mecburen tkrr yükledim Messenger uygulamasını böyle kullanmaya mecburum gibi görünüyor. Başka çözüm yolu var mı acaba diye tkrr sormak istiyorum.. Ayrıca çok teşekkürler. En azından kısmı de olsa sorunu çözmeme yardımcı oldunuz..
-
ZeNRoM bunu yazdı
@livane Fabrika ayarlarına dönmek istmeiyorum hocam. Teşekkürler..
@Kaptan Aynen Hocam. Sürüm 6 olduğu için zaten yapamadım. Teşekkürler yine de ilginiz için.
@mkyb Hocam dediğiniz gibi Messenger programıni yükledim. "Her Zaman İzin Ver" seçeneğini tıkladım. 7000'e mesaj yolladım oldu. Ama uygulamayı kaldırdığımda normal Mesaj uygulamasıyla yine mesaj yollamama sorunu devam ediyor. Mecburen tkrr yükledim Messenger uygulamasını böyle kullanmaya mecburum gibi görünüyor. Başka çözüm yolu var mı acaba diye tkrr sormak istiyorum.. Ayrıca çok teşekkürler. En azından kısmı de olsa sorunu çözmeme yardımcı oldunuz..
ayarlar uygulama kısmına gel bır yerde uygulama tercıhlerını sıfırla olacak sıfırla aynı ıznı bır daha ıstıyecek
-
messenger seçeneklerde engellenen kişiler var mı? varsa oradan sil. yoksa
ayarlar uygulamalar messenger depolama ya girip verileri sil de. arşivindeki mesajlar silinebilir. önemliyse önce yedekle.
-
kartalkethuda bunu yazdı
messenger seçeneklerde engellenen kişiler var mı? varsa oradan sil. yoksa
ayarlar uygulamalar messenger depolama ya girip verileri sil de. arşivindeki mesajlar silinebilir. önemliyse önce yedekle.
Hocam Engelleme listesi boş. Ayarlar - Uygulamalar - Mesaj - Depolama - Verileri Temizle + Önbelleği Temizle << sçeeneklerindne ikisini de denedim. Olmadı malesef. Teşekkürler yine de ilginiz için.
@kady dediğiniz yerden uygulama bilgilerini sıfırladım. Yine de olmadı hocam. Teşekkürler size de ilginiz için.