folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 4 Harddisc " İ Nasıl Tek Hard Disc Olarak Gösterebilrim ????

4 Harddisc " İ Nasıl Tek Hard Disc Olarak Gösterebilrim ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godskitchen
    godskitchen's avatar
    Erkek
    4 adet  harddisc'im  var  ama ben hepsinin  tek  olarak  görünmesini  istiyorum ..raidleri indirdim yükledim..ama  olmuyo.. yardımcı  olursanız  sevinirim :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    emin değilim ama bana olmazmıs gibi geliyo ,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    önce diskleri disk yönetiminden Dynamic Disk'e dönüştürmelisin daha sonra yapacağın işlemle hepsini tek hdd olarak göstermen mümkün

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Dynamic Disk yaptıktan sonra SPANNED VOLUME yaparak hepsini tek hdd olarak göstermen mümkün.

not: istemeden flood oldu :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    tek hdd kullanmak pek sağlıklı olmayabilir sonuçta bi virus girdim mi butun dosyarlına bulaşabilir.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ne tarz birsey yapmayi dusunuyorsun

raid 0

raid1

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    la ben 1taneyi 3e ayırıom adam birleştirme çalışıor :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godskitchen
    godskitchen's avatar
    Erkek
    sağolun arkadaşlar  .. aynı  zmanda mirror  lamaya  çalışıyodum.. raid 1-0 olarak  ypılaabiliyomuş ..
Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 8