folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 4 Haziran Tatil Mi?

4 Haziran Tatil Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    messi_19
    messi_19's avatar
    Erkek
    mürid kardeşlerim söyle bişey duydum 4 haziran çarşamba günü meb tarfından temiz sular temiz türkiye kampanyası yapılacakmış dolayısıyla o gün okullar tatilşmiş diye duydum bilgisi olan var mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    resmi bi açıklama yapılmadı.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    laa napcan tatili zaten şunun şurasında ne kaldı bi iki hafta sonra bol tatil var 

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Ota Çöpe Tatil İstiyorsunuz Sizde...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    yyooookk olamzzz ne tatili la bide onu çıkarmasınlar yazılı var o gün olalımda kurtulalım :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Şimdi tatil istersiniz okul biter hayat devam eder sonra liselileri görürsün tekrar okumak istersin..Bover tatili her anın keyfini çıkarmaya çalış..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    okul biteli bi sene oldu.ama şimdiden özledim.hatta bittiği gün özledim.tatil falan boş ,okulla birlikte çoş :D

..
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 7