folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 4. Nesil İpadımın Ekranı Kırıldı

4. Nesil İpadımın Ekranı Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Hocalar, 4. Nesil iPad almıştım. Kabı vesayre herşeyi kullanıyordum sonra kap ölünce kabı çıkarıp attım. Yazlıktan dönüşte ipadı arabadan indirirken bu düştü ve ekranı çatladı, onun dışında ipadımda görünürde bir sorun yok, çalışıyor kullanılabiliniyor. Sadece camı kırıldı. İnternette biraz araştırdım 4. nesil için 150 TL diyorlar cam yapımına. Apple destek bu tarz hatalarda destek sağlamıyor, yoksa 700 tl civarı verip destekten onarmasını ya da başka bi tane göndermesini isteyecektim. 150 TL sorun değilde, bunu Adana da nerde yaptırabilirim? Ya da internet üzerinden bazı firmalar araştırdım hangileri güvenilir bilmiyorum.

Nasıl yapsam? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

hocam genpaya sordun mu ? Benim 2.nesil vardı touchscreen bozulmuştu ve cam kırılmıştı genpada yaptırdım 350tlye mal oldu ama herşeyiyle orjinal hizmet yaptılar. Satmayı dusunmuyorsan yaptır derim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

hocam genpaya sordun mu ? Benim 2.nesil vardı touchscreen bozulmuştu ve cam kırılmıştı genpada yaptırdım 350tlye mal oldu ama herşeyiyle orjinal hizmet yaptılar. Satmayı dusunmuyorsan yaptır derim.

Yok hocam satmayı düşünmüyorum zaten alalı daha 1 sene olmadı. Saol hocam hemen araştırıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

SpectorX hacıma çok teşekkür ediyorum. Konu çözülmüştür, gereksiz forum kirliliği olmasın.

MODLAR TARAFINDAN SİLİNEBİLİR.

Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 4