folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 4 X 1Gb Ram Pc Açılmıyor

4 X 1Gb Ram Pc Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

iyi akşamlar 

4 *1 gb ram var elimde ayrı ayrı 2*1gb şeklinde takınca çalışıyo 4 ünü birden takınca açılmıyo pc

bunu nasıl çözerim 2 kingston 667 diğer 2 side 677 lik ama markası yazmıyo  ayrı ayrı denedim

slotlarda sorun yok 

anakart asus m2n 

3 ünü taksamda olur :D

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bios update yapma şansın varsa bir dene belki ram desteği yoktur diycem ddr2 ram desteği olan anakarta küfür olur heleki 4 slotu olana :D Ama yinede zamanın varsa denemende fayda var hocam. Ramleri tek tek test ettin umarım? Tüm slotlarıda aynı şekilde tek tek? Birde ramlerin hızları neler? Hepsi 667 mi yoksa arada kaynayanlar varmı 800 falan :D Anakartınla ilgili bişey var deneme yamulmayla sonuca ulaşırsın. Ama ilk deneyeceğin zımbırtı bios olsun bence. Genelde bios update sonrası düzelir böyle zikimsonik sorunlar.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Bios update yapma şansın varsa bir dene belki ram desteği yoktur diycem ddr2 ram desteği olan anakarta küfür olur heleki 4 slotu olana :D Ama yinede zamanın varsa denemende fayda var hocam. Ramleri tek tek test ettin umarım? Tüm slotlarıda aynı şekilde tek tek? Birde ramlerin hızları neler? Hepsi 667 mi yoksa arada kaynayanlar varmı 800 falan :D Anakartınla ilgili bişey var deneme yamulmayla sonuca ulaşırsın. Ama ilk deneyeceğin zımbırtı bios olsun bence. Genelde bios update sonrası düzelir böyle zikimsonik sorunlar.

yok ramleri tek tek denedim hepsi çalışıyo slotlarıda denedim onlardada sıkıtı yok  2 si 667  digerlerini bilmiyorumda çalıştıgına göre 667 dir anakartın desteği yokmuş üstüne zaten biosu update deneyim inşallah olur 

imza
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 3