4 X 1Gb Ram Pc Açılmıyor
-
iyi akşamlar
4 *1 gb ram var elimde ayrı ayrı 2*1gb şeklinde takınca çalışıyo 4 ünü birden takınca açılmıyo pc
bunu nasıl çözerim 2 kingston 667 diğer 2 side 677 lik ama markası yazmıyo ayrı ayrı denedim
slotlarda sorun yok
anakart asus m2n
3 ünü taksamda olur :D
-
Bios update yapma şansın varsa bir dene belki ram desteği yoktur diycem ddr2 ram desteği olan anakarta küfür olur heleki 4 slotu olana :D Ama yinede zamanın varsa denemende fayda var hocam. Ramleri tek tek test ettin umarım? Tüm slotlarıda aynı şekilde tek tek? Birde ramlerin hızları neler? Hepsi 667 mi yoksa arada kaynayanlar varmı 800 falan :D Anakartınla ilgili bişey var deneme yamulmayla sonuca ulaşırsın. Ama ilk deneyeceğin zımbırtı bios olsun bence. Genelde bios update sonrası düzelir böyle zikimsonik sorunlar.
-
interfector bunu yazdı
Bios update yapma şansın varsa bir dene belki ram desteği yoktur diycem ddr2 ram desteği olan anakarta küfür olur heleki 4 slotu olana :D Ama yinede zamanın varsa denemende fayda var hocam. Ramleri tek tek test ettin umarım? Tüm slotlarıda aynı şekilde tek tek? Birde ramlerin hızları neler? Hepsi 667 mi yoksa arada kaynayanlar varmı 800 falan :D Anakartınla ilgili bişey var deneme yamulmayla sonuca ulaşırsın. Ama ilk deneyeceğin zımbırtı bios olsun bence. Genelde bios update sonrası düzelir böyle zikimsonik sorunlar.
yok ramleri tek tek denedim hepsi çalışıyo slotlarıda denedim onlardada sıkıtı yok 2 si 667 digerlerini bilmiyorumda çalıştıgına göre 667 dir anakartın desteği yokmuş üstüne zaten biosu update deneyim inşallah olur