4 Yıllık Üniversite Mezunları Ve Olacaklar
-
arkadaşlar 4 yıllık üniversite mezunlarının ne gibi extra alternatifleri oluyo. yani faydası nedir 4 yıllık olmanın. benim bildiğim askerlikte faydası oluyo tabi 2 yıllıklara ve liz mezunlarına göre işe alınırken daha etkili bunu gibi benim bilmediğim ne gibi faydaları var bilenler paylaşsında öğrenelim...
-
sırf ders geçmek için okursa birşey ögrenemezsin ama oturur adam gibi çalışır ve ögretilenlerin mantıgını anlarsan birazda hocaların düzgün adamlarsa.
Bilgiyi daha hızlı ögrenme kullanma ve optimize etmeyi ögrenirsin üniversitenin asıl olayı budur sana birşey ögretmez ögrenmeyi ögretir.
dünya görüşürün degişir,tonla insan tanıyorsun degişik mesleklerden adamlar onlarla ortak çalışma yapıyorsun.
-
hocam askerlik şubesine muayene olmaya gittiğinde, lise önlisans elemanlar donla muayene olurkene,
sen altta pantolonla muayene olarak karizma yapabiliyorsun :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hocam askerlik şubesine muayene olmaya gittiğinde, lise önlisans elemanlar donla muayene olurkene,
-----------------------------
yiğidin malı meydanda olurmuş hoca :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hocam askerlik şubesine muayene olmaya gittiğinde, lise önlisans elemanlar donla muayene olurkene,
yiğidin malı meydanda olurmuş hoca :D
-----------------------------çok yiğitse 4 yıllık kazansın da görelim yiğitliğini paşanın :D
-
karizma_coder bunu yazdı:
arkadaşlar 4 yıllık üniversite mezunlarının ne gibi extra alternatifleri oluyo. yani faydası nedir 4 yıllık olmanın. benim bildiğim askerlikte faydası oluyo tabi 2 yıllıklara ve liz mezunlarına göre işe alınırken daha etkili bunu gibi benim bilmediğim ne gibi faydaları var bilenler paylaşsında öğrenelim...
-----------------------------universite bir egitim enstitusu, hayata bakis acin ve yaklasimin degisiyor. Ancak bunun icin enstitude aktiv olman gerekiyor. egitim nedir diye sorucak olursan, bence egitim ogrendigin butun bilgileri unuttugunda kalan seydir. Yanlis anlama, universiteye gitmedende egitim alabilirsin ancak hazir kurulu bir sistem varken onu kullanmak kendin bir sistem kurmasi cok daha kolay.
ancak bunun yaninda askerlik gibi yerlerde avantaji var. bu avantajda mantikli, genelde egitimli bir adam ekonomiye daha fazla katkida bulunuyor. eger asker olacak adam lazimsa egitimli adami nekadar az asker yaparsan ulke ekonomisini okadar az etiklersin.